Taula de redacció (18/3/13)

picocat - 18/03/2013

Avui la píndola musical de la taula de redacció li hem dedicat al grup A-Ha amb la cançó Take on me.

Avui hem començat l’agenda cultural parlant de teatre i en concret d’una obra que dijous passat es va reestrenar per tercera vegada en un escenari diferent. Primer va ser -el novembre passat- a la sala Flyhard. Després ha passat per l’Espai Lliure de Montjuïc i ara, fins el 28 d’abril, la trobem a la cartellera del Club Capitol. Parlem de ‘SMILEY, una història d’amor’, de Guillem Clua, un dels textos que va participar al primer torneig de dramatúrgia catalana organitzat pel Festival
Temporada Alta de Girona el 2011.

smiley

I ens han acompanyat a la taula de redacció els dos actors que protagonitzen aquesta història d’amor: l’Albert Triola i el Ramon Pujol.

Aquí teniu l’àudio de la taula de redacció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia per escrit per si la voleu consultar.

Avui es fa l’estrena solidària de l’obra ‘Bona gent’ al teatre Goya-Codorniu de Barcelona. I és solidària perquè avui l’entrada de 20 eurus serà una donació al Banc dels Aliments. L’obra l’ha escrita el guardonat dramaturg nord-americà David Lindsay-Abaire i la dirigeix Daniel Veronese. I els protagonistes són Mercè Arànega i Àlex Casanovas. ‘Bona gent’ explica la història d’una mare soltera, amb una filla discapacitada i amb problemes econòmics que viu a la perifèria de Boston. Tot i aquest panorama, i amb l’ajuda dels seus amics, recuperarà la il·lusió per viure. Es podrà veure fins el 28 d’abril. La funció és a les nou del vespre.

El cicle Palau 100 del Palau de la Música porta aquesta setmana a Barcelona dos dels pianistes més aclamats del moment, que oferiran programes centrats en Beethoven. Avui debuta a la capital catalana el noruec Leif Ove Andsnes, que interpretarà el Concert per a piano i orquestra núm. 4 de Beethoven. L’hora del concert és a dos quarts de nou i les entrades costen entre 22 i 140 euros. L’altra cita és divendres amb el pianista hongarès András Schiff.

I si aneu a l’Auditori l’actuació d’avui també té el piano com a protagonista, en aquest cas amb la coreana SOO JUNG ANN, guanyadora del concurs Maria Canals de l’any passat. Ella interpretarà aquesta peça que sentim, la Novellette número 8 de Schumann. El programa es completa amb composicions de BACH i RACHMANINOFF. El concert també començarà a dos quarts de nou i el preu de l’entrada és de 17 euros.

El cicle ‘Grans òperes romàntiques’ del Caixafòrum Girona projecta avui ‘Il trovatore’ de Verdi. La presentació inicial la farà el coordinador del cicle, el periodista Marcel Gorgori, que situarà els espectadors en el context de la creació d’aquesta obra el 1853. L’acte començarà a les set i l’entrada costa 4 euros.

Canviem de tema i us parlem ara de l’homenatge a l’escriptor, dramaturg i filòsof Albert Camus que ha organitzat per aquest vespre l’Institut francès de Barcelona, en el marc de la ‘Setmana de la Francofonia’. I l’homenatge compta amb dos grans noms del teatre, un francès i l’altre català, que llegiran textos de Camus. Són Daniel Mesguish i Josep Maria Flotats. En aquest cas l’acte també començarà a dos quarts de nou i l’entrada és gratuïta.

I us destaquem també dues presentacions de llibres. La primera, la de l’obra del psiquiatra Ramón Andreu Anglada ‘El GPS secreto de nuestra mente’, a la llibreria MésBernat, al carrer Buenos Aires de Barcelona. Serà a les set i amb entrada gratuïta. D’altra banda, a la Casa del Llibre, al Passeig de Gràcia, també a les set el periodista Marc Serena presenta el seu llibre ‘Això no és africà’, on retrata la difícil realitat de l’homosexualitat en una quinzena de països africans. L’acte comptarà amb la música en directe de Clara Peya i Asessio Arena.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes