Taula de redacció (15/3/13)

picocat - 15/03/2013

Avui la píndola musical, l’hem dedicat a tres sintonies de sèries de TV. Concretament Magnum, Dallas i El Coche Fantástico.

minimal-21

I avui també ens han acompanyat a la taula de redacció la Núria Tamayo i el Sergi Venteo. Ells són membres del quartet Minimal 21, un formació que barreja la música electrònica i el pop en una proposta que sobresurt del so més habitual de la música feta en català. El 2010 van presentar el seu promer àlbum, L’habitació del fons, i ara ens presenten el segon: El fil d’Ariadna.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia i del cap de setmana per si la voleu consultar.

Els Amics de les Arts tanquen la gira del seu darrer disc ‘Espècies per catalogar’ amb un doble concert. Avui a Razzmatazz i demà al Palau de la Música. A més, del concert d’aquesta nit, que començarà a les nou, se n’editarà un DVD i es presentarà material inèdit per a l’ocasió. Les entrades costen 18 euros.

I aquesta nit els mallorquins Antònia Font seran al teatre Monumental de Mataró presentant el seu últim disc ‘Vostè és aquí’. Un concert inclòs al 8è cicle de Músiques Tranquil·les. El concert començarà a les 10. Les entrades anticipades costen 18 euros i 24 a taquilla.

La Pegatina actua avui amb totes les entrades exhaurides a l’Apolo de Barcelona, en el primer concert que fan a la ciutat per presentar el seu últim disc ‘Eureka!’ -recordem que dimarts el vam tenir aquí al programa i també ens van actuar en directe. Doncs bé, demà teniu una altra oportunitat per veure’ls al Rockmeló de Montmeló. El concert començarà a dos quarts d’onze i les entrades costen 14 euros.

Els britànics THE BRAND NEW HEAVIES són les entrelles d’avui del concert del Black Music Festival a la sala La Mirona de Salt. Una actuació que començarà a les 10 de la nit. Si us espereu a comprar l’entrada a taquilla haureu de pagar 22 euros. Anticipades, en costen 18.

Gerard Quintana i Jordi Batiste reprenen el fil de l’espectacle que havien ideat fa anys ‘Els Miralls de Dylan’, aquesta vegada amb el nom de “Tornarem a ser lliures’, on recuperen la veu més actual de les cançons de Bob Dylan. Avui els trobarem al centre Artesà Tradicionàrius, a les deu de la nit. Entre d’altres, estaran acompanyats de PASCAL COMELADE i XARIM ARESTÉ de very Pomelo. Les entrades costen 16 euros a taquilla, 12 anticipades.

I de músics plenament consolidats a altres que comencen com aquests que sentim, els LLÚMIA, que presenten el seu primer disc ‘Trossos d’una vida sencera’. Demà a les vuit els trobereu a l’Apolo-2 de Barcelona. L’entrada només costa 5 euros.

I aquesta és Névoa, l’alter ego de Núria Piferrer, una vocalista catalana que practica una àmplia varietat de fados i registres propis de Portugal.
Actua demà dissabte dins el festival Barnasants a la sala Luz de Gas de Barcelona. A les nou i les entrades costen 16 euros.

L’escocès Robin Williamson, després de passar pel festival Músiques disperses de Lleida, demà a les vuit serà a la sala Jamboree de Barcelona, també dins el programa del Barnasants. Les entrades costen 8 euros anticipades, 10 a taquilla.

Doncs precisament us parlem ara de la proposta més destacada d’aquest cap de setmana del festival de folk Músiques Disperses de Lleida. Demà a les vuit començarà un concert amb 5 actuacions, la primera, la d’aquest que sentim, en Ferran Palau. El seguiran OCELLOT, ESPERIT!, SOLEDAD VÉLEZ, ISAAC ULAM i JOSÉ DOMINGO. El Preu de l’entrada, 8 euros.

I acabem amb el cantautor penedesenc Cesk Freixas, que presenta el seu últim disc ‘Tocats pel foc’ demà a la nit al Cafè Slàvia de les Borges Blanques. L’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes