Taula de redacció (14/3/13)

picocat - 14/03/2013

Avui la taula de redacció li hem dedicat al grup UB40 amb la cançó Kingston Town.

Aquí us deixem l’àudio de la taula per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia per escrit per si la voleu consultar.

El Teatre Lliure de Gràcia estrena avui L”Onada’, dirigida per Marc Montserrat i protagonitzada per Eduard Farel·lo. L’obra reprodueix la història real d’un professor d’història nord-americà que als anys 60 va fer un experiment amb els seus alumnes perquè entenguessin com va néixer i créixer el nazisme. La funció avui és a dos quarts de nou i l’entrada costa 28 euros.

I també cal destacar una reposició, la del Cyrano de Bergerac d’Oriol Broggi a la Biblioteca de Catalunya. Recordem que el protagonista és Pere Arquillué, que va rebre l’any passat el premi Butaca a la millor interpretació masculina. Les funcions s’allargaran fins el 28 d’abril. La cita és a dos quarts de nou i el preu de l’entrada és de 28 euros.

I ara us parlem d’una altra obra que es reestrena per tercera vegada en un escenari diferent. És SMILEY de Guillem Clua, que ara s’instal·la al Club Capitol, després de passar per la sala FlyHard i el teatre Lliure. Es tracta d’una història d’amor entre dos homes de personalitat antagònica. La funció és a dos quarts de nou i l’entrada costa 20 euros.

A dos quarts de deu al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia hi trobarem aquests que sentim, Isaac Ulam i Jose Domingo, que presentaran el seu nou disc ‘Temple d’aigua i llum’. El treball recull 10 noves cançons composades seguint patrons tradicionals com la jota, l’havanera o la cançó de bandolers. L’entrada costa 8 eurus anticipada i 10 a taquilla.

Avui s’estrena a Barcelona el festival bianual ‘Kosmopolis 13, la festa internacional de la literatura’. La inauguració serà a les set amb una conferència de l’escriptor Jaume Cabré al centre de Cultura Contemporània de Barcelona. L’entrada és gratuïta amb invitació. Els actes s’allargaran fins dissabte.

Al centre cívic de la Sagrera comença avui a les set una taula rodona sobre l’atemptat d’Hipercor amb la participació de Robert Manrique, ex dirigent d’entitats de víctimes del terrorisme i víctima de l’atemptat. La taula rodona s’ha titulat ‘Tot allò que voldries saber sobre l’Atemptat a Hipercor i mai no t’havies atrevit a preguntar’. L’entrada és gratuïta.

I un últim apunt per dir-vos que a Olot comença avui la Mostra Internacional de Documentals ‘Olot.doc’. La inauguració és a les nou al centre Els Catòlics amb la projecció de ‘La broma infinita’.

I ara sí, acabem amb la cantant francesa Laetitia Sadier, que avui actua a la sal Becool de Barcelona, on presentarà el seu últim treball en solitari, ‘Silencio’. A dos quarts de nou i l’entrada costa 15 euros anticipada i 18 a taquilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes