Taula de redacció (13/3/13)

picocat - 13/03/2013

Avui la píndola musical de la taula de redacció li hem dedicat al grup Fórmula V, amb la cançó Eva María.

Avui també ens ha acompanyat a la taula de redacció quatre membres d’un grup de Barcelona que ahir mateix va publicar el seu primer disc. Són els Bremen, van ser finalistes del concurs Sona 9 al 2011 i ara debuten amb ‘Les cançons que vindran’. De fons en sentim el primer tema, ‘illa’. Fins ahir no tenien disc al mercat però sí que han passat la prova del directe en una vintena d’actuacions, per exemple, al Primavera Club o al Festival Jardins de Cap Roig, abans dels Mishima. Aquest divendres tornaran a compartir escenari amb el David Carabén i companyia a la sala Salamandra de l’Hospitalet, dins el Let’s Fetival.

bremen

Els Bremen són un quintet però avui han vingut, com dèiem, quatre dels seus components: Miguel Ballester, Guillem Rodriguez, Gracià Pedro i Toni Terrades.

Aquí teniu l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem el text de l’agenda cultural del dia per si la voleu consultar.

Plácido Domingo cantant ‘No puede ser’, de Pablo Sorozabal. Aquesta és una de les peces que conformen l’espectacle d’òpera i flamenc ‘Història d’un amor’, que es representarà avui al Palau de la Música, a partir de dos quarts de deu. El preu de les entrades oscil·la entre els 33 i els 48 euros.

Un virtuós de la guitarra, Juan Manuel Cañizares, considerat el successor de Paco de Lucía, actua aquest vespre a l’Auditori de Barcelona amb composicions pròpies i també d’Albeniz. Un concert que començarà a dos quarts de nou. L’entrada costa 28 euros.

Un altre gran guitarrista, el nord-americà Paul Gilbert, que amb només 18 anys va ser el professor més jove de l’institut de guitarra de Hollywood. Va ser el fundador del grup Mr Big i ara presenta en solitari el disc ‘Vibrato’. Avui actua a la sala Razzmatazz -2 de Barcelona. L’obertura de portes és a les vuit del vespre i les entrades costen 28 euros.

De la guitarra passem a un dels millors trompetistes de casa nostra, Josep Maria Farràs, que participa avui al festival de jazz de Terrassa amb una conferència al Cercle Egarenc. Farràs farà un recorregut per la història del jazz en un acte que començarà a dos quarts de vuit. L’entrada és gratuïta. I pel que fa a les actuacions del festival, a les deu a la Nova Jazz Cava començarà el concert d’Oriol Vallès i la croada del be-bop. L’entrada costa 3 euros.

Dilluns els vam tenir aquí amb nosaltres. Són els Calima i avui presenten el seu tercer disc ‘Solo volar’, a la sala Music Hall de Barcelona, a les nou del vespre. Les entrades costen 8 euros anticipades, 10 a taquilla.

La banda de Baltimore Beach House, avui i demà a les deu actuen a l’Apolo de Barcelona, on presentaran el seu últim treball ‘Bloom’. El grup de Victoria Legrand i Alex Scally, amb 4 discos, s’ha situat a la cima de la música independent mundial. Les entrades costen 27 euros.

I aquest és el cantant de nou-soul nord-americà Cody Chesnutt. Avui a les nou el trobarem a la sala Becool de Barcelona. El preu de l’entrada és de 16 euros.

I si no us voleu perdre una gran pel·lícula, avui la Filmoteca de Catalunya projecta ‘El Verdugo’ de Luis García Berlanga. És un dels deu films que ha triat el novel·lista Juan Marsé i que es projecten dins el cicle que la Filmoteca li dedica amb motiu del seu 80è aniversari. ‘El Verdugo’ es projectarà a dos quarts de deu a la sala Laya.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes