Taula de redacció (12/3/13)

picocat - 12/03/2013

Avui la píndola musical de la taula de redacció li hem dedicat a la cantant Carmen Miranda amb la cançó Tico-Tico.

daniel2

També ens ha acompanyat Daniel Minimalia, ‘Cuentos sonoros’ és el títol del seu disc. Aquest dijous el presentarà en un concert a la sala Music Hall de Barcelona. En Daniel va néixer a Vitoria fa 28 anys però des de petit viu a Ourense.

daniel1

És multi-instrumentista i dhem descobert com domina la guitarra en una actuació que ens ha fet al programa.

Aquí us deixem l’àudio de la taula de redacció per si la voleu escoltar.

També us deixem per escrit l’agenda cultural del dia per si la voleu consultar.

Avui torna a la sala Beckett de Barcelona el cicle ‘Els dimarts em sentiràs’. I l’actuació d’aquest vespre la farà aquesta que sentim, Miss Q, que presentarà el seu nou disc ‘Tirol’. L’hora del concert és a dos quarts de deu. L’entrada anticipada costa 10 euros i 12 a taquilla.

‘In croce’ és una creació de la compositora russa SOFIA GUBAIDULINA. Ella serà avui la protagonista del concert que es farà aquest vespre a l’Auditori de Barcelona, on s’interpretaran fins a 4 composicions seves. L’actuació començarà a dos quarts de nou i el preu de l’entrada és de 17 euros.

El Teatre Nacional de Catalunya ha programat un cicle de lectures dels textos que s’estrenen aquesta temporada en el marc del Projecte T6 -el de suport a joves creadors. Avui la primera d’aquestes lectures és ‘No parlis amb estranys’, d’Helena Tornero, a dos quarts de vuit a la seu de l’SGAE a Barcelona. Després de la lectura hi haurà un col·loqui amb l’autora. L’entrada és gratuïta.

I avui comença a Lleida l’Scriptum 2013, organitzat per Òmnium Cultural, l’associació Res Non Verba i l’Ateneu Popular de Ponent. Fins divendres s’han organitzat presentacions de llibres, taules rodones i exposicions. Avui el primer acte serà a dos quarts de set amb la presentació d” El judici del falcó’ de Jordi Piqué. L’entrada és lliure.

I us volem destacar també una exposició al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el CCCB. Es tracta d’una mostra que reconstrueix els anys de màxima creativitat de l’escriptor xilè Roberto Bolaño a partir de les tres ciutats catalanes on va desenvolupar la seva obra: Barcelona, Girona i Blanes. S’hi poden veure manuscrits, retalls de premsa, fotografies i cartes, així com també un centenar de llibres de la seva col·lecció personal. L’exposició, que es titula ‘Arxiu Bolaño’, es pot visitar fins el 30 de juny al CCCB.

I acabem amb una novetat discogràfica d’avui. És el primer disc dels Bremen, finalistes del concurs Sona9 l’any 2011. El treball es titula ‘les cançons que vindran’ i ara en sentim el primer tema ‘illa’. Demà tindrem els Bremen en directe aquí a la taula de redacció!

Per cert, que ahir en vam parlar amb el mateix Raimon… avui també surt a la venda el doble CD del cantautor de Xàtiva amb l’enregistrament del recital que va fer el passat mes de novembre al Liceu per commemorar els 50 anys de la seva primera actuació a Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes