Taula de redacció (11/3/13)

picocat - 11/03/2013

Avui la píndola musical de la Taula de redacció li hem dedicat a Ovidi Montllor amb la cançó La Fera Ferotge.

També ens ha visitat a la taula, en José Antonio Ramírez, Juanlu Leprevost i Bea García Morales dels Calima i ens han tocat una cançó en directe.

Aquí us deixem l’àudio de la taula de redacció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia per escrit per si la voleu consultar.

La integral dels ‘Motets’ de Johann Sebastian Bach sonarà aquest vespre al Palau de la Música interpretada pel reconegut RIAS Kammerchor de Berlín, considerat un dels deu millors cors del món per la prestigiosa revista anglesa Gramophone. El concert forma part del Cicle Coral Orfeó Català i també de la programació del 35è Festival de Música Antiga de Barcelona.
L’actuació començarà a dos quarts de nou i les entrades costen de 22 a 34 euros.

Per cert que avui han començat al Petit Palau les proves eliminatòries del 59è Concurs Internacional de Música Maria Canals. Són en sessions que comencen a les deu i a les cinc de la tarda, fins dimecres. Per assistir-hi cal pagar 6 euros.

Deixem la música i ens situem al Teatre Barts, l’antic Artèria Paral·lel, on aquest vespre hi actua Santiago Segura, amb el seu espectacle-monòleg ‘Alive in person’. L’actor, director, guionista i còmic pujarà a sol a l’escenari a partir de les nou. Podeu comprar les entrades per 15 euros.

Més coses. Avui el president d’Esquerra Republicana Oriol Junqueras serà a les vuit al Teatre Romea perquè la Fundació del Teatre l’ha convidat a fer una conferència titulada ‘La cultura d’un nou país’. Junqueras explicarà la seva visió del fet cultural al territori català i la importància de la cultura per construir un nou país. L’entrada és lliure.

Us destaquem també una exposició que avui obre portes a la Fundació Suñol. Porta per nom CONTINUUM i és una selecció d’obres de la Col·lecció Josep Suñol que suposen un recorregut pels darrers noranta anys de creació artística. S’hi podran veure una trentena de peces de diferents formats (fotografia, pintura, murals, escultures…) d’artistes com Andy Warhol, Miquel Barceló o Antoni Tàpies. Recordem que la Fundació Suñol està al número 98 del Passeig de Gràcia. L’entrada general costa 6 euros.

El cicle ‘Cine-ull’ de la Filmoteca de les Terres de Lleida projectarà avui al Caixafòrum la pel·lícula ‘Elephant’, de Gus Van Sant, basada en la matança a un institut de Columbine. Se’n faran dues sessions, a les set i a les deu. El preu de l’entrada és de 3 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes