Ens volem fer ressò d’un projecte per la prevenció de la ceguesa que ha nascut a Catalunya i que s’ha implementat a tot l’estat Espanyol.
Malgrat que el 80% de les cegueses són totalment evitables a l’estat espanyol hi ha més de 80.000 persones cegues. Conscients que la solució al problema de la ceguesa està en la ràpida detecció de la malaltia, neix la primera xarxa nacional d’òptics optometristes que incorporen la telemedicina en òptiques comercials.

N’hem parlat d’aquest projecte, el doctor Miguel Ángel Zapata, Cap del Departament de Retina de l’Institut Oftalmològic de Girona i adjunt d’Oftalmologia a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona i Coordinador del projecte de telemedicina en òptiques.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes