Taula de redacció (8/3/13)

picocat - 8/03/2013

Avui la píndola musical de la Taula de redacció li hem dedicat a John Travolta i Olivia Newton-John amb la cançó You’re the one that I want.

Avui hem començat l’agenda cultural a Lleida, on aquest vespre s’estrena la setena edició del Festival de folk Músiques Disperses, que s’allargarà fins d’aquí dues setmanes. El festival es va presentar fa una setmana amb una actuació d’ALONDRA BENTLEY al bar Heliogàbal de Barcelona i la inauguració, avui, serà amb un concert dels sevillans ‘Las buenas noches’.
N’hem parlat amb el director del Músiques Disperses, l’Antoni Gorgues, amb qui hem comentat la resta del cartell.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia i pel cap de setmana per escrit per si la voleu consultar.

Reprenem l’agenda amb el festival Barnasants, que avui porta Ismael Serrano al Teatre Joventut de l’Hospitalet. Presentarà el seu últim treball, ‘Todo empieza y todo acaba en ti’. Un concert que començarà a les nou i amb entrades que costen 20 euros.

Anem ara fins a terres gironines. El madrileny Josele Santiago tornarà a compartir escenari amb els catalans Very Pomelo, després d’una primera experiència molt exitosa el novembre passat a Barcelona. Aquesta vegada seran a la Mirona de Salt, demà a les deu de la nit, dins el programa del Black Music Festival. L’entrada costa 15 euros a taquilla, 12 anticipada. Per cert que el cantant de Very Pomelo, en Xarim Aresté s’haurà d’afanyar perquè demà mateix a les vuit té un concert a Olot, on se celebra el festival de Música de Butxaca. Una actuació a l’Ateneu Central que costa 5 euros.

I encara a Girona us destaquem la presentació del disc ‘El bosc’ que avui farà el cantautor Pau Vallvè a l’Auditori. Serà en una actuació conjunta amb el grup Seward. Començarà a les nou i l’entrada costa 14 euros.

Ana Belén oferirà al públic del Kursaal de Manresa el seu últim treball discogràfic ‘A Los Hombres que Amé’, un homenatge que l’actriu i cantant ofereix als principals autors que han influït la seva carrera. El concert és avui a les nou i l’entrada costa 34 euros.

I un últim apunt pels amants de la música d’orgue perquè avui actua l’organista Davi Malet al palau de la Música. A les set i les entrades costen 6 eurus. Interpretarà obres de Bach, Franck i Messiaen.

I al mateix palau, a dos quarts de nou començarà el Concert Inaugural del 59è Concurs Internacional de Música Maria Canals amb un Recital d’Aleksei Lebedev. El preu de l’entrada, 10 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes