Avui hem començat el programa parlant de teatre compromès, de teatre de denúncia, provocador, però també còmic i satíric… ‘SI NO ENS PAGUEN, NO PAGUEM!’, és una nova versió de l’obra ‘Aquí no paga ni déu’ del premi Nobel de literatura Dario Fo, actualitzada i revisada per ell mateix i per Franca Rame.
Des de la setmana passada es representa al Teatre Tantarantana de Barcelona traduïda i dirigida per Carles Fernández Giua. És una peça molt lligada a l’actualitat, amb una forta crítica al mercantilisme imperant i als abusos dels poderosos, que comença quan, en alguns supermercats, els clients es rebel·len i s’emporten el menjar sense pagar.

sinopaguen

Per cert que les entrades de ‘SI NO ENS PAGUEN, NO PAGUEM’ no tenen preu tancat sinó que funciona a través del sistema de Taquilla Inversa, l’espectador paga a la sortida el que li sembla just.

Ens han acompanyat el director Carles Fernández Giua, i un dels actors de la companyia Teatre de l’Enjòlit, l’Arnau Marín.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

També us deixem el vídeo de l’entrevista per si la voleu veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes