Taula de redacció (4/3/13)

picocat - 4/03/2013

Avui la píndola musical l’hem dedicat al cantant George Moustaki amb la cançó Les Amis de Georges.

tauladeredacció

I avui també hem ampliat la taula de redacció amb tres convidats amb qui podrem parlar de l’obra que trobarem al teatre Akadèmia de Barcelona fins el 17 de març. Es tracta de ‘Constel·lacions’, la darrera obra del jove dramaturg britànic Nick Payne. Es va estrenar fa poc més d’un any a Londres, amb molt bona acollida per part del públic i la crítica i va guanyar el premi Evening Standard Awards 2012 al millor text. Ara el muntatge – una coproducció d’Obskené i la companyia La Musca- arriba a Catalunya dirigit per Mònica Bofill i protagonitzat per Sílvia Ferrando i Dani Arrebola. Tots tres ens han acompanyat a la taula de redacció.

Aquí us deixem l’àudio de la taula de redacció.

També us deixem per escrit l’agenda cultural del dia per si la voleu consultar.

I continuem amb una novetat discogràfica d’avui. Ja ha sortit al mercat el tercer i últim àlbum de l’agrupació d’electropop barcelonina Dorian, en actiu des del 2002. Es titula ‘La velocidad del vacío’, i ara en sentim un dels temes ‘Tristeza’. De la gira per presentar el nou disc els Dorian ja han confirmat que passaran per Barcelona el 27 d’abril a la sala Apolo.

The Gospel Viu Choir presenta al Palau de la Música el seu espectacle ‘Spirituals’ avui a partir de les set de la tarda. Es tracta d’una reinterpretació dels espirituals dels millors compositors actuals, arranjats pel director de la formació, Moisès Sala. El d’avui és el quart dels vuit concerts programats al cicle Tardes al Palau. El preu de les entrades és d’entre 20 i 25 euros.

Aquest és el pianista Sergi Sirvent, considerat un dels noms clau de l’última fornada de músics de jazz català. Avui a les deu tocarà fent un duet amb el saxofonista Martí Serra a la sala Jazzman de Barcelona (al número 238 del carrer Roger de Flor). L’entrada és gratuïta.
D’altra banda, al bar Milano, també de Barcelona, l’actuació de jazz d’avui dilluns la protagonitzen la pianista Elena Lasco i el clarinet d’Oriol Romaní, que començaran a tocar a partir de dos quarts de nou.

I ara us destaquem un parell d’exposicions. A partir d’avui es pot visitar al Museu de Can Framis, de la Fundació Vila Cases de Barcelona, una revisió antològica de l’artista multidisciplinari català Antoni Clavé, amb motiu del centenari del seu naixement. La mostra presenta una setantena d’obres de Clavé, que inclou peces d’abans de la guerra, del seu període parisenc, les inspirades en personatges medievals i barrocs o del seu acostament a l’abstracció. La inauguració és a dos quarts de vuit i l’entrada costa 5 euros. La mostra es pot visitar fins el 14 de juliol.

I si us acosteu fins el Museu de Montserrat, a partir d’avui s’exposa l’obra completa i fins ara gairebé desconeguda del pintor, dissenyador i grafista Jordi Fornàs, mort el 2011. En les seves obres s’hi pot apreciar una estètica d’herència picassiana i influència post-cubista. El preu de l’entrada és de 7 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes