500 anys de música (26/2/13)

picocat - 26/02/2013

El trio Pedrell, creat al 2012, neix per sobre de tot de les ganes per fer música de cambra. Els tres músics comparteixen aquell moment on els estudis acaben, on els professors ja no imposen sinó que suggereixen, on el món acadèmic va deixant pas a la recerca del jo artístic. El Christian, el Ferran i el Jordi amb l’empenta jove però amb la maduresa musical adquirida de tots els anys de formació s’apropen a les grans obres escrites per Trio amb piano sense complexes però amb rigor i respecte.
El marc artístic d’aquesta formació és amplíssim, des del repertori més clàssic fins a la música de nova creació o la participació en espectacles lligats a altres arts, com el teatre o la dansa.
Tot i la seva curta vida com a formació musical, ja han recollit el seu primer fruit. El segon premi en l’11è Concurs Internacional Montserrat Alavedra de Terrassa. Han rebut classe del mestre Pierre Réach i orientació artística del violinista i compositor Jordi Cervelló.
Trio Pedrell obre la porta a l’experimentació musical de tres músics sense tancar-se a res.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes