Avui hem parlat de reptes i d’esport. I és que la catalana Bea García Berché participarà aquest any en el 4 deserts, una de les curses d’ultra resistència més dures del món, amb una dificultat afegida per la Beatriu ja que és diabètica. Aquesta atleta catalana n’ha fet de l’esport el seu estil de vida.

beatrizgarcia

D’aquí 15 dies marxa cap el desert d’Atacama, al nord de Xile, on comença la primera cursa. Aquests dies s’està preparant bé amb el seu dietista perquè a més de la duresa pròpia del desert, aquesta cursa és també una carrera d’autosuficiència, és a dir, que tot, inclòs el menjar, ho ha de carregar l’atleta a l’esquena. Si ho aconsegueix serà la primera dona espanyola que completa els 4 deserts.

Aquí us deixem l’àudio de l’entrevista per si voleu escoltar-la.

També us deixem el vídeo de l’entrevista per si la voleu veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes