Taula de redacció (22/2/13)

picocat - 22/02/2013

Avui la píndola musical de la taula de redacció li hem dedicat al grup La Unión amb la cançó Lobo Hombre en París.

tauladeredacció

També ens han acompanyat a l’estudi quatre joves lleidatans que formen els Pull My Strings, una banda de rock alternatiu que va néixer el 2007. Tenen molta experiència sobre els escenaris, han guanyat concursos com el Indomesticables Red Bull 2011 i el Puro Cuatro 2012 i ara ens presenten el seu primer disc, que han titulat ‘Dora Bay’. Diumenge comencen la gira a Lleida, al Cafè del Teatre.
Hem tingut amb nosaltres en Pau San Martin, en Miquel Allué, en Joan Amenós i en Xavier Botargues.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia i del cap de setmana per escrit per si la voleu consultar.

‘Quan baixis de l’avió’ és un dels temes del disc de retorn del grup Brighton 64, titulat ‘ESTA VEZ VA EN SERIO’. Els germans Gil i companyia actuen aquesta nit, a partir de dos quarts de deu, a la sala Music Hall de Barcelona. Les entrades costen entre 11 i 15 euros.

I ara fem un repàs a les actuacions del festival de cançó d’autor Barnasants començant pels mallorquins Antònia Font, que avui a les nou seran a la sala Àtrium de Viladecans. El preu de les entrades 25 euros.

I al Palau de la Música a qui trobarem és al cantautor barceloní Rafa Pons, que vam tenir aquí la setmana passada i ens va interpretar en directe aquesta cançó que estem sentint, ‘La mossa’. El concert començarà a les nou i les entrades costen entre 18 i 32 euros.

Des de Rubí, aquests que sentim ‘Seis Pájaros de un tiro’ presentaran avui el seu primer projecte de cançó d’autor ‘Donde pasan nadas’, a la sala Luz de Gas de Barcelona, a partir de dos quarts de deu i amb entrades a un preu de 16 eurus.
També dins el Barnasants, Albert Pla presentarà a les nou el seu últim espectacle ‘Manifestación’, al Teatre joventut de l’Hospitalet. Les entrades, 20 euros.

Acabem el repàs del Barnasants. Aquest és Dídac Rocher i demà serà al Teatre Principal d’Arenys de Mar a les nou. El preu de l’entrada, 10 eurus. L’històric vocalista de l’Orquestra Plateria Manel Joseph presentarà el seu primer disc en solitari demà a dos quarts de deu a la sala Luz de Gas. El preu de l’entrada és de 16 eurus, igual que si voleu veure els extremenys Luis i Pedro Pastor a l’Auditori Barrades de l’Hospitalet, demà a les nou. Diumenge a les set trobarem Paco Enlaluna al Koitton Club i Pau Alabajos al Barrades de l’Hospitalet i tots dos concerts amb entrades de 10 euros.

Més coses. Els cantautors Cesk Freixas i Miquel Abras inauguren l’espectacle conjunt ‘Cançons de nosaltres i el món’ demà a les deu de la nit al teatre Principal de Valls. El preu de l’entrada és de 12 euros.

Pere Jou, de Quart Primera, presenta avui el seu segon disc ‘Pel·lícules’ a l’ateneu Central d’Olot. A partir de les deu de la nit i el preu de l’entrada, 8 euros.

És el canadenc Ron Sexsmith, i demà a les nou serà a l’Apolo 2 de Barcelona, dins el Festival de Guitarra. A partir de dos quarts de nou i les entrades, 21 eurus. Paral·lelament a la sala 1 de l’Apolo el Festival del Mil·leni ha programat l’actuació de The New Raemon, Maga i Luis Brea. A partir de les vuit i l’entrada costa 18 euros.

I ara ens tornem a situar a les terres de Ponent. Aquests que sentim són els Dept i demà a les onze seran al cafè Slàvia de les Borges Blanques en una actuació d’entrada gratuïta. A Lleida ciutat, avui a dos quarts d’onze al Cafè del Teatre de l’Escorxador hi actua el cantautor Xavier Baró i al Cotton Club, a partir de dos quarts de dotze, concert dels Supersubmarina.

I acabem amb la música de Glen Miller, que avui sonarà al Gran Teatre del Liceu a través de la formació The Original Glenn Miller Orchestra. La big band, una de les més populars del món, oferià un viatge excepcional a través de l’època daurada del swing. A partir de les nou i les entrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes