Taula de redacció (20/2/13)

picocat - 20/02/2013

Avui la píndola musical de la taula de redacció li hem dedicat a Supertramp amb la cançó Goodbye Stranger.

També ens ha acompanyat en directe, l’hem pogut entrevistar i ens ha tocat una cançó en Paco Enlaluna.

Paco Enlaluna

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia per escrit per si la voleu escoltar.

El grup mallorquí Antònia Font actua avui al Festival de Guitarra de Barcelona. Presentaran el seu últim disc ‘Vostè és aquí’, a les nou al teatre Barts, l’antic Artèria Paral·lel. El preu de les entrades és d’entre 21 i 28 euros.

Ara ens situem a la sala 1 de la Razzmatazz de Barcelona perquè aquest vespre acull la presentació del nou disc dels canadencs Crystal Castles, un duet de música electrònica que té milers de fans a tot el món. L’obertura de portes és a les vuit. Les entrades costen 30 euros.

És el cantautor vallesà Xavier Linaza, que utilitza com a pseudònim artístic Xavieruga. Avui a dos quarts d’onze actuarà a l’Heliogàbal, al barri de Gràcia de Barcelona. El preu de l’entrada, 6 euros.

El percussionista Rober Blàvia actua aquesta nit al bar de l’Hotel Mandarín Oriental de Barcelona, al passeig de Gràcia. Un concert que començarà a dos quarts d’onze i amb entrada gratuïta.

És la mezzosoprano Isabelle Druet. La seva veu, acompanyada d’Anne Le Bozec al piano, sonarà aquest vespre al Palau de la Música, dins el cicle ‘Rising Stars’, que porta el talent emergent als millors auditoris d’Europa. El programa inclou obres de Berlioz, Brahms, Sibelius, Rossini, Schubert, Schuman i Wolf, entre d’altres. La cita és a dos quarts de nou i l’entrada costa 11 euros.

Els Amics de l’Òpera de Sabadell estrenen avui les representacions de Nabucco de Verdi al teatre la Faràndula de la seva localitat, de Sabadell. El muntatge també passarà en les pròximes setmanes per Manresa, Lleida, Granollers, Sant Cugat i Girona. Avui la funció començarà a les nou i el preu de les entrades és d’entre 15 i 60 euros.

Aquest és el músic Xavi Lozano tocant ni més ni menys que una bicicleta. Aquest polifacètic intèrpret que converteix qualsevol estri en instrument actuarà avui a la festa del sisè aniversari de la reinauguració del teatre Kursaal de Manresa. Serà a les nou i les entrades tenen un preu de sis euros.

I ara us destaquem un parell de propostes teatrals. Hem de parlar en primer lloc del dramaturg Pere Riera, que en dos dies consecutius estrena dues obres seves a Barcelona. Ahir us parlàvem de la comèdia sobre la maternitat ‘Red Pontiac’ al Poliorama i avui Pere Riera estrena ‘El Don de las sirenas’ a la sala Beckett, una peça que explora els límits de l’amor i l’amistat a partir de la història d’un matrimoni argentí que ha hagut d’emigrar a Barcelona. De dimecres a dissabte les funcions són a dos quarts de deu i diumenge a dos quarts de set. El preu de l’entrada, 20 euros.

I una altra estrena la trobem al Círcol Maldà amb “La signatura 400” de Sophie Divry. Es tracta del monòleg que manté una bibliotecària anònima amb algú que s’ha quedat tota la nit tancat a la biblioteca. La dirigeix Joan Peris i la protagonitza l’actriu Lluïsa Mall. En aquest cas les funcions de dimecres a dissabte són a les nou i diumenge a les set. Si hi aneu dimecres o dijous les entrades us costaran 17 euros. La resta de dies, 22.

I acabem amb cinema. A Girona, al Museu del Cinema, avui nova proposta de la novena edició de la Mostra de Cinema Africà amb ‘La Sal de Taoudenni’ de Marga Ninou i Alfonso Garrido, un documental sobre l’extracció de sal a les mines d’aquesta població del sàhara malià i la seva distribució per l’Àfrica occidental travessant rius i deserts.

Això a Girona. D’altra banda, la Filmoteca de Catalunya commemora el seu primer any de funcionament al Raval recordant els segles d’història que s’amaguen en els seus fonaments. A dos quarts de set hi haurà una presentació i després es projectarà la pel·lícula ‘Adèle y el misterio de la momia’ de Louis Besson.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes