Taula de redacció (18/2/13)

picocat - 18/02/2013

Avui la píndola musical li hem dedicat al grup The Verve amb la cançó Bitter Sweet Symphony.

També hem pogut parlar amb en Sören Manzoni, soci fundador dels Nasty Mondays i també amb l’artista Eulàlia Grau.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia per escrit per si la voleu consultar.

La cantant i actriu Nina i el grup Port Bo, que aquest vespre presentaran al Palau de la Música el disc d’havaneres i cançons de taverna ‘ A prop del Mar’. Ara sentim un dels temes d’aquest àlbum, ‘El pescador de canya’. El concert començarà a les set i les entrades costen entre 20 i 25 euros.

Us volem destacar també la comèdia musical que trobarem al teatre Poliorama fins el 28 d’abril. Elisenda Roca dirigeix una versió renovada de ‘T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré’, un dels musicals de més èxit a Broadway que va estar 11 anys ininterromputs en cartell. L’espectacle sobre les interioritats del món de la parella s’estrena oficialment aquesta nit a les nou. Les entrades generals costen entre 24 i 28 euros.

I ens situem ara a la sala Apolo de Barcelona on aquest vespre hi actua el cantant de Mali Salif Keita, considerat un mestre dels ritmes de l’Àfrica occidental i un dels pares fundadors de l’afro-pop. Després de passar per Girona, avui Keita presentarà el seu últim disc, ‘Talé’, a la sala barcelonina a partir de les nou del vespre. Per aquest àlbum, el malià ha comptat amb les col·laboracions especials d’artistes com la nord-americana Esperanza Spalding o Bobby McFerrin. Les entrades costen 29 euros.

Us volem parlar també d’una altra exposició, en aquest cas a la Biblioteca de Catalunya, on aquest vespre s’inaugura un recorregut històric per les il·lustracions gràfiques de llibres i revistes. Es podrà visitar fins el 15 de març i l’entrada és gratuïta.

I acabem amb un recital poètic de Joan Margarit aquest vespre a l’Antic Teatre, al carrer Verdaguer i Callís de Barcelona, davant del Palau de la Música. La sessió s’ha titulat “Mos a Mos, tast de poesia a l’Antic Teatre”, començarà a les nou i l’entrada són 6 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes