Taula de redacció (15/2/13)

picocat - 15/02/2013

Avui la píndola musical de la taula de redacció li hem dedicat a Pet Shop Boys, amb la cançó Always on my mind.

També hem pogut entrevistar a Òscar Boada del Cor Vivaldi i a Jordi Milán director de La Cubana.

Donar les gràcies als dos oients que ens han vingut a visitar avui a la taula, la Marta i en Jordi i agrair-los les catànies que ens han portat que estaven bonísimes!!! :-) Moltes gràcies!!!

Us deixem aquí l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural per escrit d’avui i pel cap de setmana per escrit per si la voleu consultar.

Comencem l’agenda amb l’estrena del 35è Festival de Música Antiga de Barcelona. Serà al Liceu i amb una actuació de Jordi Savall, que proposarà un recorregut per la música de tres compositors que van marcar els gustos operístics de la cort de Versalles durant els regnats de Lluís 14 i Lluís 15, entre els segles 17 i 18 (Jean-Baptiste Lully, Marin Marais, Jean-Philippe Rameau). El concert començarà a les vuit i el preu de les entrades, entre 9 i 122 euros.

Continuem repassant l’agenda, perquè tenim un quants concerts per destacar-vos:

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona tornen avui a les 9 del vespre, a la Sala Gran del teatre Kursaal de Manresa. Les entrades costen 24 euros.

El cantautor del Montseny Joan Colomo presenta el seu treball ‘Producto Interior Bruto, volum2’ al Teatre Principal de Badalona. A les nou del vespre i les entrades costen 16 euros.

I aquests són els Chivo Chivato, que aquesta nit actuen a Barcelona dins el programa del festival Barnasants. Serà a dos quarts de deu a la sala Luz de Gas, on presentaran el seu últim disc ‘Segundo Round’. Les entrades, 16 euros.

També dins el Barnasants, Pau Vallbé presenta avui el seu disc ‘El bosc’ a la sala Àtrium de Viladecans. L’hora del concert és a les nou i les entrades costen 15 eurus.
Demà dissabte Pau Vallvé serà al cafè Slàvia de Les Borges Blanques a partir de dos quarts de dotze de la nit i amb les entrades a un preu de 12 euros.

I tornem a l’Àtrium de Viladecans perquè demà hi actuarà la mítica banda de la movida madrilenya creada pels germans Urquijo, Los Secretos, que presentarà el seu nou treball acústic ‘En este mundo raro’. Un concert que començarà a les nou. Les entrades costen entre 25 i 30 euros.

I la cantaora Estrella Morente actua demà al Palau de la Música, dins el festival de flamenc ‘De Cajón’. L’actuació començarà a les nou i les entrades costen entre 23 i 60 euros.

I aquesta és una de les cançons de l’últim treball de Pablo Carbonell -ahir en parlàvem perquè el va presentar a Barcelona. Doncs bé avui presenta ‘Canciones de cerca’ al Teatre Ateneu de Tàrrega, a partir de dos quarts d’onze i amb entrades que costen 12 eurus. Demà Carbonell serà a Banyoles i diumenge a Manlleu.

I acabem recodant un espectacle que ens va presentar la nostra col·laboradora Montse Colomé a la secció d’ahir dijous. Es tracta de la representació dansada ‘Eulàlia’ de l’esbart Ciutat Comtal, que es podrà veure demà dissabte a dos quarts de nou del vespre i diumenge a tres quarts de cinc de la tarda a la Catedral de Barcelona. L’espectacle és una recreació històrica de la vida de Santa Eulàlia, la segona patrona de la capital catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes