Taula de redacció (13/2/13)

picocat - 13/02/2013

Avui la píndola musical de la Taula de redacció li hem dedicat a Level 42 amb la cançó Lessons in love.

danicruz

També ens han acompanyat a l’estudi en Dani Cruz i un dels guitarres de la seva banda, el Xavi Castell. Demà a la sala Vivaldi de Barcelona presentaran en directe el seu disc de debut, ‘Movimiento’.

Us deixem aquí l’àudio de la taula de redacció per si la voleu escoltar.

També us deixem per escrit l’agenda cultural del dia per si la voleu consultar.

Els seguidors i admiradors del músic basc Fermin Muguruza tenen aquest vespre una cita a l’Apolo de Barcelona. Ell estrenarà una nova temporada del cicle de concerts-tertúlia ‘En Persona’, Muguruza establirà un diàleg sense mediació amb el públic i presentarà el documental que va estrenar l’any passat sobre el grup de rock femení Zuloak. El plat fort serà el concert en format de trio acústic -amb guitarra, trombó i acordió-, que revisarà els gairebé 30 anys de trajectòria d’un músic que va començar amb bandes com Kortatu o Negu Gorriak. Tot plegat començarà a les set. L’entrada anticipada per la web costa 12 euros amb 80, i si la compreu a taquilla, 15.

Parlem ara de propostes de teatre:

La sala gran del Kursaal acull avui la segona companyia d’El Tricicle, que es diu Clownic, dirigida pels mateixos Mir, Gràcia i Sans a imatge i semblança seva. Clownic presentarà ‘100% Tricicle’, un muntatge que repassa els millors gags dels trenta anys d’història d’aquesta popular companyia de mim. L’obra començarà a les sis de la tarda i les entrades costen 15 euros.

El Teatre Lliure de Gràcia ha preparat per aquesta setmana dues sessions dobles especials amb motiu del centenari de la mort del dramaturg suec August Strindberg. Portarà a escena quatre de les seves peces fundacionals. Les dues primeres es representaran avui a partir de dos quarts de nou. Són’ La tempesta’, dirigida per Juan Carlos Martel Bayod i ‘La casa cremada’, que dirigeix Lluís Pasqual. Dissabte es podran veure les altres dues peces: ‘La sonata dels espectres’ i ‘El pelicà’.
Entre el repartiment trobem grans de l’escena catalana com Jordi Boixaderes, Boi Ruiz, Pere Arquillué, Laura Conejero o Jordi Bosch. El preu de les entrades és de 13 euros amb 45.

A la sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya avui s’estrena ‘Groenlàndia’, de Jordi Faura. L’obra ens situa en un món amb escassetat de recursos energètics que contraposa la societat de consum occidental amb la del poble inuit. La funció és a les vuit i les entrades costen entre 11 i 23 eurus. ‘Groenlàndia’ forma part del Projecte T6 d’ajuda als joves dramaturgs, que recordem que s’aturàrà el 3 de març per culpa de les retallades al TNC.

I destaquem una exposició fotogràfica de la xinesa Liu Xià que s’inaugura aquesta tarda a les 5 al castell de Montjuïc de Barcelona. Es titula ‘La força silenciosa’. La poetessa, pintora i fotògrafa presenta un seguit d’imatges que va captar entre el 1996 i el 1999, quan es seu marit, Liu Xià Bo, escriptor i activistava, estar internat en un camp de reeducació acusat de desordre públic.
Es podrà visitar fins el 24 de març i l’entrada és gratuïta.

I acabem al Museu del Cinema de Girona, on avui a les vuit hi trobem una nova proposta de la novena Mostra de Cinema Africà. La pel·lícula que es projectarà aquest vespre és ‘Guimba, un tyran une époque’, del director malià Cheick Oumar Sissoko, on fa una crítica severa al poder que un tirà i el seu fill exerceixen en un poble del Sahel. L’entrada és lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes