500 anys de música (12/2/13)

picocat - 12/02/2013

Avui a la secció de música clàssica del programa hem parlat amb Edmon Elgström.
Va estudiar al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, obtenint el títol de Professor Superior d’Oboè i la Menció d’Honor de Música de Cambra, i a la Universitat de Barcelona, on va obtenir el grau de doctor en la disciplina de Didàctica de la Música. Posteriorment va ampliar els seus estudis musicals a Basilea, a Suïssa, gràcies a una beca atorgada pel Ministeri de Cultura, així com en diversos cursos d’interpretació musical i de pedagogia de la música.

edmonelsgstrom

En el terreny professional val a dir que, després d’haver impartit la docència de la música en els diferents nivells educatius al llarg de quasi vint anys, actualment és professor titular de Didàctica de l’Expressió Musical en el Departament de Didàctica de l’Expressió Musical i Corporal a la Facultat de Formació del Professorat de la Universitat de Barcelona, tasca que compagina amb la de recerca al Laboratori de Fonètica Aplicada de la Universitat de Barcelona, on investiga amb mètodes d’avaluació de la veu, amb l’objectiu d’optimitzar la salut vocal dels docents.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes