Taula de redacció (11/2/13)

picocat - 11/02/2013

Avui la píndola musical li hem dedicat a John Paul Young amb la cançó Love is in the air.

També hem pogut parlar amb l’actor Lluís Marco que protagonitza “quan despertem d’entre els morts” al TNC.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural del dia per escrit per si la voleu escoltar.

Avui al Palau de la Música hi actua Paul Fuster, cantautor nascut als Estats Units de pares catalans (el seu pare és el cardiòleg Valentí Fuster). L’any passat va publicar el seu primer disc en català, ‘Repte’, i avui el presentarà al Palau dins en cicle ‘Bandautors’. L’hora del concert és a dos quarts de vuit i el preu de l’entrada, 6 euros.

La Musica Ricercata de Ligeti sonarà aquest vespre a l’Auditori Enric Granados de Lleida interpretada per la jove i multipremiada pianista d’Oviedo Noélia Fernández Rodiles. A banda de Ligeti, el repertori també inclou obres de Haydn i Bach. El recital començarà a les vuit del vespre i l’entrada costa 3 euros.

Parlem ara de teatre. La fàbrica de creació Fabra i Coats de Barcelona acull a partir d’avui i fins el dia 23 d’aquest mes el drama ‘Pell de Mercuri’, de Philip Ridley. La companyia que la porta a escena és ‘Parking Shakespeare’, que cada estiu fa representacions gratuïtes al parc de l’estació del Nord i que ara es transforma momentàniament en ‘Parking d’Hivern’ per fer aquestes actuacions a la Fabra i Coats. La funció comença a les vuit i l’entrada és gratuïta.

Més teatre…
La companyia “La Fila de al Lado” ofereix avui i demà a l’Institut del Teatre de Barcelona dues úniques representacions de l’obra ‘El Chico de la Última Fila’, de Juan Mayorga, Premi Nacional de Teatre espanyol el 2007. L’obra fa una reflexió sobre l’educació i la relació entre professor i alumne. Començarà a les vuit i quan acabi hi haurà un col·loqui amb l’autor. El preu de l’entrada és de 8 eurus però teniu l’oportuntitat d’anar-hi gratuïtament perquè regalem 25 entrades dobles per cada funció. Si voleu anar-hi envieu un mail amb el vostre nom complet i la data que voleu anar-hi (és a dir, avui o demà) a: picoenxarxa@laxarxa.com

El Versus Teatre acull fins el 3 de març ‘Advertència per a embarcacions petites’, de Tenesse Williams, dirigida per Joan Castells. Es tracta del treball de final de carrera de sis alumnes de l’Institut del Teatre que van impressionar amb aquesta obra sobre els vicis humans. Les funcions són de dijous a dissabte a dos quarts d’onze i diumenge a les 8. El preu de les entrades, 18 euros.

Més coses… El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona ha programat una nova sessió del cicle de xerrades ‘En comú’. Avui el tema a tractar és ‘la ciutat’ com el lloc on tot hi té cabuda i on tots ens trobem representats. Serà un diàleg entre Xavier Antich, filòsof i professor d’Història de les idees estètiques de la Universitat de Girona, i el poeta i arquitecte Joan Margarit. L’acte començarà a dos quarts de vuit i l’entrada són 3 euros.

I acabem amb una exposició molt destacada que es pot visitar fins el 21 d’abril al Caixafòrum de Tarragona. Són més de 50 peces de la col·lecció Thyssen sobre l’evolució del paisatgisme, amb obres de gran artistes catalans i internacionals com Rosiñol, Sunyer, Monet o Gauguin. L’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes