Taula de redacció (8/2/13)

picocat - 8/02/2013

Avui la píndola musical de la taula de redacció li hem dedicat al Duo Dinámico amb la cançó Quince años tiene mi amor.

També hem pogut parlar amb en Jordi Fàbregas, director del Tradicionàrius.

Aquí us deixem l’àudio de la taula per si la voleu escoltar.

També us deixem per escrit l’agenda cultural del dia i pel cap de setmana per si la voleu consultar.

Els Amics de les Arts Amics estan fent els últims concerts per tancar la gira del disc ‘Espècies per Catalogar’. Avui a les deu seran a la Faktoria d’Arts de Terrassa. Les entrades costen 15 euros anticipades, 18 a taquilla

I també a Terrassa, a la sala Crossroads, a les 11 hi actura aquest grup de gypsy swing, els Stand Mahara. El preu de l’entrada, 5 euros.

La sala Salamandra de l’Hospitalet acull aquesta nit la presentació del tercer disc dels navarresos Vendetta ‘Fuimos, Somos y seremos’. El concert començarà a dos quarts de deu i les entrades costen entre 8 i 10 euros.

Roger Whipp és un músic britànic format a clubs de blues i folk d’Anglaterra que avui actuarà al Cafè Teatre Voilà de Manresa i amb entrada gratuïta. A partir de les 12 de la nit.

I aquesta és Sonia Moreno. És directora de gospel i avui presenta el seu primer disc en solitari, ‘Sin Regomello’, a la sala Music Hall de Barcelona. L’actuació començarà a les nou del vespre i l’entrada costa 14 euros.

Continuem amb més concerts, en aquest cas per demà dissabte:

El cantautor dominicà ÁLEX FERREIRA presentarà demà el seu nou disc El AFÁN a la sala SIDECAR de Barcelona. El concert començarà a dos quarts d¡onze i destaquem el mètode de pagament de les entrades: és el públic qui a la sortida del concert decideix lliurement quant vol pagar, si és que vol pagar alguna cosa.

David Bustamante actua demà dissabte a la sala gran del Kursaal de Manresa. S’hi podrà escoltar el seu setè i últim treball, Mío’, dins de la gira que ha batejat Police Tour. L’actuació començarà a les nou i el preu de les entrades, 32 euros.

Són els Dry Martina i demà dissabte actuaran al Café Marula de Barcelona, on presentaran el seu nou disc ‘Momento Perfecto’. El concert començarà a les 10 i l’entrada, 8 euros.

El trompetista de jazz contemporani Erik Truffaz arriba amb el seu quartet a l’Auditori de Girona per presentar el seu últim treball “El tiempo de la revolución”. El concert serà demà a les nou del vespre. Les entrades costen 18 euros.

I ara repassem estrenes teatrals d’aquesta setmana:
L’obra d’Henrik Ibsen ‘Quan despertem d’entre els morts’ estarà fins el 3 de març a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya. La dirigeix Ferran Madico i té com a protagonistes Lluís Marco, Esther Bobé i Cristina Plazas. Les funcions són a les vuit del vespre i els preus de les entrades oscil·len entre els 16 i els 32 euros.

A la Seca-Espai Brossa de Barcelona s’ha estrenat ‘SOMNI’, de Mercè Vila Godoy, un espectacle contemporani de creació a partir d’una adaptació lliure del clàssic ‘Somni d’una nit d’estiu’, de William Shakespeare. Es tracta d’una comèdia que gira al voltant dels conflictes emocionals d’un grup d’actors immersos en el procés d’assaig de l’obra ‘Píram i Tisbe’. L’espectacle es podrà veure fins el 3 de març. La funció és a les nou i costa 20 euros, exepte els dimecres -dia de l’espectador- que en costa 12.

I fins diumenge la companyia de circ “eia” presenta el seu aclamat espectacle ‘Capas’ al Mercat de les Flors de Barcelona. ‘Capas’ combina acrobàcies, humor, dansa, poesia i música en directe. La cita és a dos quarts de nou i les entrades costen entre 14 i 16 euros i mig.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes