Fins el 10 de Març podem veure a La Villarroel a dos dels grans actors del panorama teatral i cinematogràfic català, Lluís Homar i Eduard Fernández en l’obra ‘Adreça desconeguda’, de Kressmann Taylor i dirigida pel mateix Homar.
L’obra tracta sobre com pot afectar a una amistat en el sentit més negatiu el fanatisme i més en concret el nazisme. Els protagonistes són dos molt bons amics i socis d’una galeria d’art que se separen i mantenen la seva relació a través de correspondència. Una amistat que canviarà després del nomenament d’Adolf Hitler com a nou canceller alemany l’any 1933.

eduardfernandez

Avui ens ha acompanyat l’actor Eduard Fernández. L’actor català va néixer a Barcelona el 25 d’agost de 1964. Eduard Fernández Serrano va començar estudiant mim i fent de pallasso al carrer. També va actuar al teatre Lliure col·laborant amb directors com Lluís Pasqual o Calixto Bieito. A meitat dels anys 80 comença a participar en series de televisió però al cine no debutaria fins el 1994 amb la pel·lícula “Souvenr” de Rosa Vergés. Una carrera molt intensa i molt premiada. L’any 1999 aconsegueix una candidatura als Goya com a millor actor revelació per “Los lobos de Washington”. Dos anys després aconsegueix el Goya com a Millor actor protagonista per Faust 5.0”. Però és que al 2003 torna a guanyar un Goya al millor actor de repartiment per “En la Ciudad” un drama escrit per Cesc Gay amb qui els uneix una gran amistat. També ha optat el premi Goya per “Son De Mar” (2001), o per “Cosas Que Hacen Que La Vida Valgan La Pena” (2004) y “El Método” (2005). Un tot terreny de la interpretació i un dels actors catalans més guardonats.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

I també us deixem el vídeo de l’entrevista per si a part d’escoltar-la també la voleu veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes