Virus del Papil·loma (28/1/13)

picocat - 28/01/2013

papiloma

S’estima que a l’Estat Espanyol hi ha més de dos milions de dones infectades pel virus del papil·loma humà. Un estudi epidemiològic de l’Institut Català d’Oncologia amb 4 hospitals madrilenys indica que els canvis d’hàbits sexuals, especialment l’inici cada vegada més aviat de les relacions, ha fet augmentar les infeccions del Virus del Papil·loma Humà (VPH). Avui parlarem d’aquest virus a l’espai de Salut. Ho hem fet amb el doctor Miguel Ángel Jiménez. Cap del Servei de Ginecologia i Obstetricia de Capio Hospital General de Catalunya, i amb la Doctora Sandra Gómez Carballo Responsable de la Unitat de la Adolescència de Capio Hospital General de Catalunya.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes