Taula de redacció (25/1/13)

picocat - 25/01/2013

Avui la píndola musical li hem dedicat a Michael Jackson amb la cançó The way you make me feel.

També hem pogut parlar amb el músic Altisent.

Aquí us deixem la taula de redacció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural per escrit per avui i pel cap de setmana per si la voleu consultar.

Repassem l’agenda, avui força plena de concerts:
Comencem amb l’estrena del festival de cançó d’autor Barnasants, que ja arriba a la DIVUITENA edició. I el concert inaugural no es farà a Barcelona, sinó a Vielha. En concret actuaran aquest que sentim, l’Enric Hernàez, i l’aranesa Alidé Sans. Tots dos seran a partir de les nou al teatre-cinema de Vielha i el preu de l’entrada és de 16 euros.

Els gallencs Siniestro Total estan d’aniversari. Fan 30 anys i per celebrar-ho han muntat la gira ‘Tierra deconocida’, que avui arriba a la sala La Mirona de Salt. El concert començarà a les 11. L’entrada, 15 euros anticipada, 18 a taquilla.
I demà, també a les 11 de la nit a la Mirona, hi ha programada l’actuació de la cantant Bebe.

Els Siniestro Total són avui a la Mirona de Salt i demà seran a la sala Clap de Mataró, que celebra aquest cap de setmana el seu 13è aniversari amb un programa especial de concerts. Avui, però, els que pujarana l’escenari són aquests que sentim, els Txarango. Això sí, totes les entrades estan exhaurides.

Continuem amb Larumbé. Aquest matí hem pogut parlar amb dos dels seus components aprofitant que avui actuen a la sala Sidecar de Barcelona. Rumba catalana barrejada amb la tradició musical dels membres de la banda: n’hi ha de colombians, un brasiler, un angolès i un argentí. L’hora del concert és a dos quarts d’onze. Si l’entrada es compra per la web de Sidecar, 5 euros. A taquilla, 8.

Els gironins Le Croupier, el grup que lidera Carles Cors presenta avui el seu nou disc ‘Lesió per tensió repetitiva’ a l’Auditori de Girona. És el primer treball íntegrament en català. La cita és a les nou i l’entrada, força assequible, 6 euros.

I a Cardedeu continua el cicle Tastautors, avui amb l’actuació dels Coriolà i aquests que sentim, els vallesans Illa Carolina. El concert començarà a les 10 a la Sala Sarau i les entrades costen també 6 euros.

Ahir us parlàvem d’Ana Belén perquè actuava al Palau de la Música, a Barcelona. Doncs bé, avui la cantant madrilenya presentarà les cançons del seu últim disc al teatre de la Llotja de Lleida, a partir de les nou del vespre. Recordem que al novembre va publicar A los hombres que amé. Les entrades pel concert d’aquesta nit a la Llotja, 50 euros.

Anna Belén a la Llotja i el mallorquí Tomeu Penya serà al Cafè del Teatre de l’Escorxador. Ell pujarà a l’escenari a dos quarts d’onze per presentar els temes del seu últim disc, ‘És per tu’. L’entrada costa 15 euros.
Demà, a la mateixa sala lleidatana, a qui trobarem és a Ana Fernández-Villaverde, o el que és el mateix, ‘La Bien querida’. L’entrada en aquest cas, 10 euros.

El músic, compositor i productor barceloní, Pau Vallvé, inaugura avui a dos quarts de deu el Festival DeProp a Tarragona. Ho fa en un concert a l’Auditori de la Fundació Caixa Tarragona, que és alhora el primer de la gira del seu nou disc: “De bosc”. El preu de l’entrada és de 10 euros a taquilla i 8 anticipada.

I recuperem la música de la violoncelista Alisa Weilernstein per recordar que aquest cap de setmana actuarà amb l’OBC a l’Auditori de Barcelona sota la direcció de Lawrence Foster.

I ràpidament dues propostes més de clàssica. Avui a dos quarts de nou el Quartet Teixidor serà a l’Auditori Enric Granados de Lleida i demà a les set, al mateix escenari, el Quartet Brossa al cicle de concerts familiars. També demà dissabte us destaquem el concert Tres colors mediterranis, el recital que farà el Cor de Cambra del Palau de la Música dirigit per Josep Vila Casañas a dos quarts de nou.

I acabem amb teatre. Una gran obra, la versió de Cyrano protagonitzada per Pere Arquillué i dirigida per Oriol Broggi, arriba avui a Teatre-Auditori Felip Pedrell de Tortosa. La funció és a les deu i el preu de l’entrada es de 25 euros a platea i 20 a l’ amfiteatre. D’altra banda, al Kursaal de Manresa, avui i demà hi trobarem les T de Teatre amb la seva última creació, ‘Aventura!’. Recordem que l’obra explica la història dels socis d’una empresa que, després de rebre una oferta de compra per part d’una empresa xinesa, decideixen vendre, pel que pugui passar. El problema és que no venen l’empresa, sinó que acaben venent una de les seves sòcies. Les funcions són demà a les nou i diumenge a les sis i el preu de l’entrada, 25 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes