Taula de redacció (24/1/13)

picocat - 24/01/2013

Avui la píndola de la taula de redacció li hem dedicat al grup REM amb la cançó Shiny Happy People, també hem parlat amb el coreògraf Jordi Cortés que estrena In Heaven a La Seca Espai Brossa.

Aquí us deixem l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural per escrit per si la voleu consultar.

El Palau de la Música acull aquest vespre l’actuació d’Ana Belén, un concert inclòs al programa del 14è Festival del Mil·leni. Després de quatre anys de silenci, la cantant va publicar el mes de novembre passat A los hombres que amé, en què interpreta 14 cançons dels seus compositors preferits. Entre els temes més destacats hi ha Y sin embargo, de Joaquín Sabina, No estàs sola, de Miguel Ríos i Canción pequeña, de Víctor Manuel, entre altres. El concert d’avui al Palau començarà a les nou. El preu de les entrades oscil·la entre els 18 i els 64 euros.

Carlos Sadness aquesta nit a la sala Sidecar de Barcelona presentarà el seu primer disc, Ciencias celestes. Malgrat que és molt jove, ha participat en el disc homenatge a Antonio Vega i en el tribut a Bunbury i Héroes del Silencio. Sadness pujarà a l’escenari a dos quarts de deu. L’entrada per la web de Sidecar costa 8 euros, a taquilla, 10.

Explicar-vos que el Festival Tradicionàrius porta a partir d’avui al barri de Gràcia de Barcelona hi haurà la Festa Mallorquina, amb actes que s’allargaran durant tres dies. Aquest vespre a les vuit la celebració s’estrena amb un tast gastronòmic de productes de Ses Illes presentat per Pere Tàpies.

Ara anem fins a Lleida, perquè al teatre Municipal de l’Escorxador avui hi fa parada en la seva gira ‘Sé de un lugar’ d’Ivan Morales. L’obra explica la història d’una parella que se separa i intenta mantenir una relació més enllà del trencament sentimental. Aquest muntatge va obtenir el Premi Butaca al Millor Espectacle de Petit Format el 2012. La funció començarà a les nou i l’entrada costa 8 euros.

I si us interessa la història heu de saber que Tarragona commemora el 75è aniversari dels bombardejos sobre la ciutat. Avui a les set s’ha programat la conferència ‘Tarragona sota les bombes’, a càrrec de Jordi Piqué, cap de servei de L’Arxiu de Tarragona, i es presentarà una mostra de documents relatius a aquests tràgics episodis que es van viure durant la Guerra Civil. La conferència es farà a l’Espai Tabacalera.

I una curiositat… el Museu de la Val d’Aran, ubicat a Vielha, exposa una espasa medieval datada entre en segle 14 i 15 . La peça es va trobar dins d’una baina de fusta i cuir l’any 1997 al Castell de Pijoert o Siraton de la localitat aranesa de Les. L’espasa ha estat restaurada pel Departament d’Arqueologia de la Universitat de Lleida.

I ahir al vespre vam saber que els Manel presentaran nou disc al festival Primavera Sound, que se celebrarà del 23 al 25 de juny, pricipalment al Parc del Fòrum però també a altres punts de Barcelona. Ahir, en una gala a l’Apolo es va fer públic el cartell del Primavera. Als britànics Blur, única banda que s’havia confirmat, s’hi van sumar com a noms destacats Nick Cave and the bad seeds, My bloody Valentine, The Postal Service, Animal Collective o Fiona Apple. La participació de grups catalans serà enguany més àmplia, i està encapçalada per Manel, com dèiem, també Antònia Font, La Brigada, Extraperlo o John Talabot. L’abonament es pot adquirir ara per 160 euros però a mesura que s’acosti el maig el preu anirà pujant.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes