Entrevista Rumba Tarumba (22/1/13)

picocat - 22/01/2013

rumbatarumba

L’any 2008 s’ajunten 4 musics catalans. En Ramón Grau i Toni Pelegrín, dos ex components de Los Manolos per un cantó i, en Félix Sepúlveda i en Pere Zalig per un altre. A partir d’aquí formen Rumba Tarumba. Un grup de rumba catalana a on la música, la festa i el bon humor van de les mans. Tant és així que van presentar el seu primer treball en el Saló del Còmic de Barcelona l’any2008. Avui ens venen a presentar el seu segon cd sota el títol, “No sirve de ná i serveix per tot”.

rumbatarumba2

Aquí us deixem l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

I també us deixem el vídeo per si la voleu veure.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes