Et toca a tu (21/1/13)

picocat - 21/01/2013

L’Auditori de Barcelona va posar en marxa fa uns anys un projecte social per acostar la cultura i la música a tota la societat, principalment als grups més fràgils i vulnerables. Ara dedicarem els pròxims minuts a parlar d’una de les iniciatives d’aquest projecte. És la segona edició del ‘Et toca a tu’, que apropa l’Auditori i l’Orquestra simfònica de Barcelona i nacional de Catalunya (l’OBC) a infants de barris desafavorits. Hem tingut a l’estudi la Sònia Gainza, responsable del projecte social de l’Auditori i la coordinadora del projecte ‘Et toca a tu’.

I també us hem de dir que aquest any els participants són els alumnes del barri de Nou Barris de Barcelona que estudien música al projecte ‘Veus i música per a la integració’ i també els alumnes de l’escola Germanes Bertomeu de Mataró.
Precisament per això també hem connectat amb Mataró Ràdio, en concret amb el programa ‘Viu la Vida’. I hem pogut parlar amb la Maria Lluïsa Aranaz.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes