Taula de redacció (17/1/13)

picocat - 17/01/2013

Avui la píndola musical li hem deidcat a Joe Cocker amb la cançó Feelin’ Alright.

També hem pogut entrevistar a Xavier Zaera, un dels programadors de la sala Sidecar de Barcelona.

Us deixem l’àudio de la taula de redacció per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cutltural del dia per escrit per si la voleu consultar.

El Teatre Akadèmia de Barcelona acull una nova versió de la novel·la ‘Les amistats perilloses’, escrita per Pierre Choderlos de Laclos el 1782. Es tracta d’El Quartet de Müller. Els actors Muntsa Alcañiz i Mingo Ràfols protagonitzen aquesta història de poder i manipulació, de guerra de sexes i d’un duel que arribarà fins a la destrucció física. A dos quarts de nou comença la funció i els preus varien entre 18 i 22 euros.

La Sala Trono de Tarragona estrena avui una de les primeres propostes teatrals per aquest 2013. Amb motiu del desè aniversari, el petit teatre tarragoní presenta la comèdia ‘El don de las sirenas’, una coproducció amb el Banfield Teatro Ensamble d’Argentina dirigida per Nelson Valente. L’obra reflexiona sobre els límits entre l’amor i l’amistat en un context actual marcat per la crisi econòmica. L’obra estarà en cartell fins el 27 d’aquest mes. La funció comença a les nou. El preu de l’entrada general es de 16 euros. 10 amb carnet d’amic de la sala.

Divendres passat us en parlàvem perquè començava gira a l’Auditori de Girona… és el cantant francès Dominique A que avui actua fent duo amb Michel Cloup a l’Apolo de Barcelona, a partir de dos quarts de nou. Les entrades costen 19,40 anticipada per la web, 22 a taquilla.

Us recordem l’actuació doble d’aquesta nit a la Sidecar. L’Hereu Escampa i els Her Only Presence. El concert començarà a les nou. L’entrada per la web de Sidecar costa 6 eurus amb 60 i 8 eurus si la compreu a taquilla.

I aquests són els Blaumut, un grup que combina el pop amb instruments de música clàssica i que cada vegada està aconseguint més ressò amb cançons com aquesta ‘Bicicletes’ o ‘Pa amb oli i sal’, del seu primer disc ‘El Turista’. Bona mostra d’això és que avui han exhaurit les entrades pel concert que faran a l’Alexandra Teatre de Barcelona. Però si voleu veure els Blaumut teniu una altra oportunitat dissabte que ve a tres quarts d’onze de la nit al mateix escenari. Les entrades costen 12 eurus.

Al Cafè teatre Voilà de Manresa avui hi actua Santi Vendrell. Va formar part de l’última etapa de la Nova Cançó, amb una temàtica romàntica i despolititzada.
L’any 2009 va reapareixer amb el seu desè treball “Parlem-ne”. Aquesta nit visita el Voilà! per presentar el seu últim disc i amb un homenatge a la Nova Cançó. El concert començarà a les deu. L’entrada anticipada costa 8 euros i 10 a taquilla.

Personalitats del món de la cultura i de la política rendiran avui homenatge a Barcelona a les deportades al camp de concentració de Ravensbrück. S’ha organitzat amb motiu del 25è aniversari de la concessió del títol “Missatgeres de la Pau” de les Nacions Unides a l’associació Amical Ravensbrück.
L’acte es farà a les set al paranimf de la Universitat de Barcelona i el conduirà el periodista Albert Om. Una de les protagonistes de la celebració serà la supervivent del camp Neus Català. També es presentarà el llibre “Memorial de las españolas deportadas a Ravensbrück”.

Per cert que us volem destacar un acte relacionat amb un dels nostres col·laboradors, el Romà Hereter, que cada dimecres ens parla de viatges aquí a Pico.cat. Doncs bé, aquesta tarda a les set, a l’Fnac de les Arenas de Barcelona, presenta el llibre que ha escrit conjuntament amb Joan Renart Montalat. Es diu ‘El mundo en sus manos. La guía para hacer negocios a nivel internacional’. A les set a l’Fnac de Las Arenas.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes