Entrevista Isaac Ulam (15/1/13)

picocat - 15/01/2013

Avui comença a la sala Beckett de Barcelona un nou cicle de concerts de proximitat que porta per nom ‘Els dimarts em sentiràs’. El co-organitza el segell discogràfic Bankrobber i s’allargarà durant el primer trimestre de l’any. Es faran vuit concerts, entre els quals el del convidat que ens ha acompanyat a l’estudi. És el cantautor de Blanes Isaac Ulam. Ell actuarà a la Beckett el dimarts 29 de gener, després d’en Xarim Aresté de Very Pomelo -que inaugura demà el cicle- i de La Sentina, que ho farà el dia 22. L’Isaac Ulam va publicar un primer treball el 2009, “En els prats més llunyans”, i l’any passat va arribar ‘Murtra’, qualificat de folk-rock mediterrani amb dosis de psicodèlia.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes