Taula de redacció (31/12/12)

picocat - 31/12/2012

La darrera mitja hora del programa i en aquesta ocasió la darrera mitja hora de l’any pel que fa al programa. Avui la música ha estat la protegonista de la taula de redacció.

Aquí la teniu per si la voleu escoltar.

També us deixem l¡agenda cultural per escrit per si la voleu consultar.

Les festes en poliesportius municipals s’han reduït a la meitat, per efecte de la crisi, de la pujada de l’IVA i també de la tragèdia de Madrid Arenas, la macrofesta on recordem que van morir 5 noies la nit de Halloween. L’any passat a Catalunya se’n van organitzar 62 i avui només se’n faran 28. Per exemple, no n’hi haurà a Mataró, a Balaguer, a Mollet o a poblacions més petites on també s’han anul·lat, com a Alfarràs, al Segrià. Una que sí que es manté és a Cervera, a Tàrrega, a la Bisbal d’Empordà o al Vendrell, on s’ha instal·lat una carpa mòbil de 800 metres quadrats amb capacitat per mil dues-centes persones. Al Pavelló de Palafrugell hi haurà música en directe amb el grup The Covers i a Roses, revetlla amb Pa d’Àngel.

Si us agrada el jazz, podeu donar la benvinguda al nou any a la Nova Jazz Cava de Terrassa amb els cinc músics que conformen els Bopers Ding Dong. L’entrada anticipada, 25 eurus, 30 a taquilla. Al Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida, com ja és tradició, la nit de cap d’any se celebra a ritme de dixieland, rhythm and blues i swing, amb la formació Pixie Dixie. La festa començarà a dos quarts d’una i l’entrada, 15 euros.

I una altra opció és passar la nit de Cap d’Any al teatre. Us recomanem tres propostes a Barcelona:
Un gran còmic que aquesta nit no farà festa és Joan Pera, que oferirà un espectacle especial i únic al teatre Condal. La funció començarà a dos quarts d’onze i l’entrada general són 44 eurus.
I també podeu acomidar l’any amb rialles al teatre Goya, amb la comèdia de Joel Joan ‘El Nom’. En aquest cas, l’obra comença a les deu i l’entrada costa 52 eurus (uns 20 eurus més que el preu habitual)
D’altra banda, un dels xoumans més reconeguts de l’estat espanyol, David Guapo, serà aquesta nit el Colisèum, en una funció especial de Cap d’Any que començarà a dos quarts d’onze. En aquest cas les entrades costen 38 euros.

I a Tarragona, al teatre Metropol, després de l’èxit que va tenir l’any passat, aquesta nit s’hi torna a representar el Bildelberg Club Cabaret, una comèdia musical d’Oriol Grau, Paloma Arza i Fermí Fernández que reprodueix una de les reunions dels més poderosos del planeta. L’obra comença a les onze de la nit i suma tots els elements per convertir-a en una gran festa -cabaret, humor, cançons, balls, màgia i striptease. Serà una versió especial més llarga perquè s’aturarà per celebrar les campanades, amb raïm, cava i cotilló. La nova versió estrena tres números nous i compta amb la participació especial dels actors Josep Ferré i Joan Negrié. També els temes d’actualitat s’han posat al dia. Demà es tornarà a representar a partir de les set de la tarda.

I tornem a recuperar un dels valsos més coneguts de Johan Strauss, El danubi blau, perquè aquesta tarda hi ha el GRAN CONCERT D’ANY NOU amb l’Strauss Festival Orchestra al Palau de la Música. Tan avui com demà el concert començarà a les sis de la tarda i les entrades costen entre 22 i 50 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes