Ara ens ha acompanyat a l’estudi una persona que és, abans de res, un gran pianista de jazz reconegut internacionalment. I a més, també ens demostra que una discapacitat física com és la ceguesa no és impediment per aconseguir grans èxits a la vida, personals i professionals. Parlem d’Ignasi Terraza.

Ignasi Terraza va néixer a Barcelona el 14 de juliol de 1962. Als nou anys es queda cec i poc després comença a estudiar piano. De seguida se sent atret pel jazz i el 1980, quan tenia 18 anys, comença a actuar a clubs de Barcelona. Paral·lelament es llicencia en Informàtica i combina aquesta activitat professional amb els escenaris, fins que el 1991 decideix dedicar-se plenament a la música. En total ha publicat més d’una vintena de discos en diferents formacions i ha tocat amb figures internacionals del jazz com Frank Wess, Lou Donaldson, Benny Golson o Jesse Davis. Ha rebut molts reconeixements però destaca, el 2009, el primer premi del prestigiós concurs internacional Jacksonville Jazz Piano Competition, als Estats Units. Ara té el seu propi segell discogràfic, Swit Records, i aquest 2012 ha publicat dos treballs, un d’ell sol al piano ‘SOL-IT’, i un altre de nadales amb el cor Vivaldi i altres músics i cantants de primer nivell.

Aquí teniu l’àudio per si voleu escoltar l’entrevista.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes