Taula de redacció (28/12/12)

picocat - 28/12/2012

Avui la píndola musical li hem dedicat a Fontella Bass amb la cançó “Rescue Me“.

Aquí us deixem l’àudio de la taula de redacció per si la voleu escoltar.

 

També us deixem aquí l’agenda cultural, en aquesta ocasió pel dia i pel cap de setmana.

El teatre Principal de Sabadell acollirà aquest vespre un concert del cantautor penedesenc Cesk Freixas. I serà una actuació molt especial. Primer de tot, serà en format de trio (amb Víctor Nin i Toni Mena a les guitarres acústiques). Després, hi haurà dues col·laboracions: amb el poeta sabadellenc Roc Casagran (que recitarà algunes de les seves poesies) i la cantant osonenca Sílvia Montells.
Tot això serà aquest divendres a partir de les nou. L’entrada té un preu de 10€ + IVA.
L’últim concert de l’any de Cesk Freixas serà demà dissabte al Bar Sport de Santa Coloma de Farners.

I continuem amb dues propostes del festival del Mil·leni:
Paco Ibáñez presenta aquesta nit al Palau de la Música les cançons del seu nou disc “Paco Ibáñez canta a los poetas latinoamericanos”. El concert començarà a les nou i les entrades costen entre 24 i 48 euros.

I paral·lelament també a les nou l’altra proposta del Festival del Mil·leni és al teatre del Liceu amb Malú. La cantant portarà a l’escenari els temes del seu últim treball que porta per nom ‘Dual’. En aquest cas, les entrades estan exhaurides.

La madrilenya Lourdes Hernández és la líder d’una de les bandes espanyoles de més èxit dels darrers anys: Russian Red. Aquesta nit actua a la sala 2 de Razzmatazz. L’obertura de portes és a les 8. L’entrada costa 26 euros.

I ara sentim ‘El cant de la senyera’ interpretat per l’Orfeó Català. Serà el tema que tancarà el recital de Nadales que avui aquesta formació coral oferirà a partir de les set a la plaça del Rei de Barcelona. L’assistència és gratuïta.

I al cafè Central d’Olot aquesta nit hi ha prevista l’actuació de la cantautora que sentim, la Maria Rodés, que presentarà el seu últim disc ‘Sueño triangular’. El concert començarà a les deu i l’entrada costa 6 euros.

El cantautor d’Alpicat Jordi Gasion actua avui en un emplaçament molt especial, la Seu Vella de Lleida, a partir de les deu de la nit. Gasion -que es va donar a conèixer artísticament com El Fill del Mestre- interpretarà les seves últimes creacions, recollides en un EP (Extended Play) que porta per nom ‘Un altre ahir’. No estarà sol, també actuaran a la Seu Vella Xavier Baró, Lo Pardal Roquer, Clara Vinyals (de Renaldo&Clara) i Krregades de Romanços. Serà en una nova cita del 3r CICLE DE CONCERTS “NOSTRATS” Cantautores i cantautors de Ponent. L’entrada és gratuïta.

I ens quedem a la capital del Segrià perquè els Mendetz seran avui al Cafè del Teatre de l’Escorxador. els barcelonins pujaran a l’escenari a partir de dos quarts d’onze per presentar els temes del seu últim àlbum, ‘Silly Symphonies’. L’entrada a taquilla són 12 euros i anticipada, 10.

Miquel Abras aquest vespre, juntament amb els Acousters, actuarà a la sala NAU-B1 de Granollers. Abras continua de gira per presentar el seu últim disc, ‘Equilibris impossibres’.
El concert començarà a les 11. El preu de les entrades: Anticipada, 8 euros, a taquilla, 10.

És Natxo Tarrés interpretant en directe No Women No cry. Acompanyat de la seva banda, els Wireless, Tarrés commemora els 30 anys de la mort de Bob Marley amb un espectacle que compta amb músics procedents de formacions com ara Gossos o Macaco. Demà seran a la sala El Sielu de Manresa, a partir de les 11 de la nit. Si anticipeu la compra de l’entrada us costarà 8 euros, a taquilla 10.

I demà a la sala Zero de Tarragona els que sonaran són aquests que sentim, els Fred i Son, que compartiran escenari amb els Fred Secret. L’actuació començarà a les deu. L’entrada anticipada costa 7 euros. Si la compreu a taquilla, 10.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes