Taula de redacció (27/12/12)

picocat - 27/12/2012

Avui la píndola musical l’ha triat l’Oriol, esperem que us agradi… :-)
Aquí us deixem l’àudio de la taula per si la voleu escoltar.

També us deixem l’agenda cultural per escrit per si la voleu consultar.

El festival del Mil·leni torna avui al palau de la Música amb Chambao. El grup liderat pe Lamari presentarà el seu cinquè disc – que porta el mateix nom del grup- i que coincideix amb el desè aniversari de la formació sobre els escenaris. El concert començarà a les nou. L’entrada més barata, 18 euros, la més cara, 44.

La cantautora de Vic Joana Serrats, que aquest vespre presentarà el directe el seu treball més íntim a l’Auditori Axa de Barcelona. Es diu ‘The Relief Sessions’ i és el seu tercer disc, amb una clara influència de les propostes neofolk nord-americanes. Si voleu escoltar-la: a les nou a l’Auditori Axa i el preu de les entrades, 22 euros.

I una proposta més de petit format la trobarem al bar Alfa de Gràcia amb The Modern Poppers. Presentaran el seu primer treball discogràfic, This is Ape Pop, a partir de dos quarts de deu. L’entrada, ben assequible, 3 euros.

L’Orquestra Simfònica del Vallès torna avui a l’auditori Enric Granados de Lleida i ho fa amb el tradicional recital de valsos i polques de la família Strauss, com aquest que sentim, el Danubi Blau. El concert també començarà a les nou. Les entrades costen 25 euros.

I si avui sereu a Lleida i us agrada al cinema podeu acostar-vos fins al Cafè del teatre de l’Escorxador, on hi ha una nova sessió del CafèCurt. A partir de dos quarts de deu, es projectaran alguns dels curtmetratges nominats als premis Gaudí 2013 de l’acadèmia catalana del Cinema. L’entrada és gratuïta.

Són els ChivoChivato, una banda formada per tres membres de La Cabra Mecánica, que avui visiten el cafè-teatre Voilà! de Manresa, just abans de presentar el seu segon disc al Festival Barnasants. Avui pujaran a l’escenari del Voilà! a les deu de la nit. L’entrada anticipada costa 8 euros i a taquilla, 10.

I encara una altra proposta a la capital del Bages, en concret al teatre-conservatori de Manresa, on aquest vespre arriba l’espectacle de bombolles de sabó ‘Clinc!’, creat i dirigit per Pep Bou i interpretat per dos dels seus ‘deixebles’, Isaias Antolín i Eduardo Telletxea.
Clinc! narra les peripècies de dos personatges que es troben en un món on tot els és desconegut. Mitjançant l’experimentació inicien un procés cap al coneixement exterior i interior. La cita és a les nou i les entrades, 5 euros.

I recordem que ja estan en marxa els parcs de Nadal a les principals ciutats catalanes. Avui ha obert portes el Saló de la Infància de Barcelona, al recinte firal de Montjuïc. L’entrada al festival tot el dia val 10 euros per als adults i els nens a partir de 3 anys, i 7 euros si s’hi entra a partir de les quatre de la tarda. A Girona, el Lleuresport ja va obrir dilluns i ahir ho va fer el Cucalòcum de Lleida i el Parc de Nadal de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes