En Víctor Pàmies és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona i té el Màster Online en Terminologia per l’Institut Universitari de Lingüística Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra. En Victor Pàmies està especialitzat en paremiologia, la disciplina que estudia els refranys. És autor del portal sobre paremiologia catalana “dites.cat”, on comparteix els seus estudis i recerques sobre el tema. L’any passat va publicar “Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l’ull”, el primer llibre en català finançat per micromecenatge, al portal Verkami.com, iniciativa que té continuïtat el 2012 amb “En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap.” També ha publicat “dites.cat”, un diccionari de locucions, frases fetes i refranys.

Aquí us deixem l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes