Taula de redacció (18/12/12)

picocat - 18/12/2012

Avui la pindola musical de la taula de redacció li hem dedicat a Modern Talking amb la cançó “Just we two”.

Aquí us deixem l’àudio de la taula per si la voleu escoltar.

Aquí també us deixem l’agenda cultural per escrit per si la voleu consultar.

Comencem l’agenda cultural amb la festa del Sona 9 que es fa aquest vespre a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona.

I l’actuació principal serà la d’aquests que sentim, els Nyandú, guanyadors del concurs de maquetes Sona 9 de l’any passat. Presentaran el seu primer disc, ‘L’origen de les absències’. Els nyandú compartiran escenari amb els guanyadors de l’edició d’aquest any, els Empty Cage, que ara tenen un any també per preparar l’edició d’un disc. La festa començarà a dos quarts de nou. Les entrades estan exhaurides.

És la música fàcilment reconeixible del gallec Carlos Núñez, un dels referents mundials de la música celta. Avui actua a Barcelona, dins el programa del 14è Festival del Mil·leni. I ho farà en un espai molt especial, a l’església de Santa Maria del Pi, acompanyat d’un quartet de músics, pràcticament en acústic. L’actuació començarà a les nou però si no teniu entrades, també heu fet tard. Estan exhaurides.

Avui torna el cicle ‘Bandautors’ al Palau de la Música. Actuaran aquests que sentim. Són la banda Crator, formada per 5 amics de la infància que s’ha convertit en un dels grups amb més projecció de les Terres de l’Ebre. Presentaran les cançons del seu disc ‘Males llengües’. El concert començarà a les nou i les entrades, al preu únic de 17 euros.

El xilè resident a Barcelona Nelson Poblete, acompanyat de Ricky Araiza, aquesta nit, a partir de dos quarts de deu, porten la seva barreja de folk i indie pop al bar l’Astrolabi de Gràcia. L’entrada és gratuïta.

A la carpa del circ Raluy, instal·lada al Passeig de Colom de Barcelona, començarà a les set la gala dels premis Zirkòlika de Circ, que enguany arriben a la tercera edició. La gala inclourà un espectacle amb els artistes premiats ara fa un any. Després es farà l’acte de lliurament dels Premis Zirkòlika 2012 amb la intervenció de Guillem Albà com a mestre de cerimònies i també amb una original i còmica posada en escena. Els preus oscil·len entre 15 i 50 euros.

La pel·lícula ‘Wilaya’, de Pedro Pérez Rosado, que explica la història d’una noia saharaui que després de 16 anys vivint a l’estat espanyol torna a la seva terra -als campaments de refugiats- per assistir al funeral de la seva mare, i allà es retroba amb les seves germanes. ‘Wilaya’ es projectarà aquest vespre als cinemes Truffaut de Girona, dins el Cicle de Cinema i Solidaritat. La sessió començarà a dos quarts de nou i l’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes