La convidada que hem tingut avui desprèn energia positiva per tots els cantons. És un tot terreny que ha aconseguit viure d’allò que més li agrada i que ha sabut reinventar-se en moments complicats com els que vivim. Per tant, escolteu atentament que la positivitat s’encomana. Ha escrit més de 20 llibres però no és escriptora, de qui parlem?

Doncs parlem de la cuinera i divulgadora Anna Parellada.
Neix a Granollers 26 de febrer del 1967. es cria a la Fonda Europa. Per tant, la cuina, les aromes i el plats l’han envoltada des de sempre. Potser per això L’Ada Parellada va obrir el Semproniana quan tenia 25 anys. Ho va fer amb el seu marit, Santi Alegre, i en Joan Pluvinet,un amic cuiner de Granollers. Ara, ja en té 2 més, Petra i Pla del Àngels. A més de portar els restaurants també imparteix tallers de cuina, fa programes televisius i escriu un gran nombre de llibres. L’Ada Parellada ha informat, ensenyat i orientat a les persones que tenen hort i ha engrescat a fer-ne un a qui no en tenia mitjançant el programa divulgatiu “benvinguts a l’hort!”. Els petits de casa també n’han après un munt gràcies a “El taller de l’Ada” inclòs en el programa “Caçadors de bolets”, on dóna consells i proposa receptes per fer menjar els nens d’una forma més sana i divertida. Després d’haver escrit més d’una vintena de llibres de cuina (de tàper, dels bolets, de la carbassa, per a joves, infants….), Ada Parellada escriu per primera vegada sobre les receptes que ha cuinat al restaurant Semproniana. Un restaurant que per cert,  acaba de fer els 20 anys.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes