Entrevista Blaumut (15/11/12)

picocat - 15/11/2012

Blaumut ens presenten una proposta atípica, innovadora i original. Els Blaumut combinen el folk, el pop i la cançó d’autor amb els arranjaments de la clàssica, sobretot amb instruments de corda: violí i txel·lo (violoncel). Dos dels seus components, el Xavi de la Iglesia i el Vassil Lambrinov, van coincidir ja fa 9 anys i van començar a col·laborar i a experimentar amb noves sonoritats. El 2009 conviden el txelista Oriol Aymat a tocar amb ells en directe i la bona resposta del públic en els concerts els porta a pensar en alguna cosa més seriosa. L’editora i productora discogràfica Picap confia en ells i gràcies a la quarta i última incorporació a la banda, el bateria cerverí Manel Pedrós, ja tenim sobre la taula el primer disc dels Blaumut, ‘El turista’.
I avui precisament ens ha acompanyat aquí a l’estudi en Manel Pedrós, un dels principals responsables que la maqueta dels Blaumut s’hagi convertit finalment en un disc.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes