Viu el glamour (8/11/12)

picocat - 8/11/2012

Avui la Judit ens ha parlat de paraules del món de la moda que cal conèixer per estar al dia: blazer, clutch, peep toe, stilettos, print, bustier, altier, trench, babydoll, lady, vintage, trash, baggys, bandeau, borsalino, it girls, jeggins, LBD, must/must have, paillettes, nude, klein, etc…

També ens ha parlat de la nova edició del Rec Experimental Stores que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de novembre a Igualada, a Barcelona. Tres dies de moda, cultura i shopping al barri del Rec, on les antigues adoberies acolliran les pop up de més de 40 marques consolidades -així com a dissenyadors independents- en un esdeveniment de botigues efímeres únic al país en tamany i repercussió.

En tres anys, el Rec.0 s’ha consolidat com una iniciativa comercial i de dinamització cultural de referència a Catalunya. És un ambient underground -que recorda al barri de Birck Lane de Londres-. Happenings organitzats per diverses marques, projecció de fashion films, música, recitals de poesia… en un entorn de slow shopping i on els propis dissenyadors s’involucren i són els que atenen a la clientela.

Si voleu més informació podeu entrar a la web: www.recstores.com i també descarregar-vos la app per Iphone que es diu Rec.06.

Aquí teniu l’àudio de la secció per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes