Avui ens ha acompanyat una eminència científica. Tenim un investigador que en el seu moment va haver de marxar als Estats Units per poder formar-se. Avui ens ha acompanyat als nostres estudis per presentar el concert benèfic que es farà aquest diumenge a l’Auditori i que servirà per ajudar a l’investigació contra el càncer de l’Hospital Clínic. Si hi voleu col·laborar, podeu fer les vostres donacions al número de compte: 2100-0811-71-0201013071.

Ens ha acompanyat el doctor Pere Gascón, Cap d’Oncologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, professor de la Facultat de Medicina de la UB. I Coordinador Científic de l’Institut Clínic de Malalties Hemato-Oncològiques. El doctor Pere Gascón és un dels científics més valuosos que tenim, va néixer a Barcelona el 29 de maig de 1949. Quan va acabar els seus estudis a la facultat de Medicina va marxar als Estats Units per acabar la seva formació, era tan bò que s’hi va quedar 24 anys i actualmente està entre nosaltres gràcies a que el van enredar. Ha treballat en institucions tan prestigioses com el National Institutes of Health, a la New York University Medical Center i a la Washington University-Barnes Hospital de Saint Louis. Quan torna a Barcelona col.loca el Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic entre els millors de l’estat espanyol fins aconseguir ser un centre de referència. Avui ens acompanya un científic que s’ha format entre 4 premis Nobels, de fet, un d’ells, li va fer una entrevista de feina que va superar. El doctor Gascón és d’aquelles persones que quan parla es fa escoltar perquè diu les veritats per molt incòmodes que aquestes siguin.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

1 comentari Entrevista Dr. Pere Gascón (7/11/12)”

  1. Marta Digón escrigué:

    Excel.lent!
    Ho sé de primera mà.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes