Entrevista, Txarango (24/10/12)

picocat - 24/10/2012

Avui hem estrenat el programa amb un grup musical que fa bandera de la utopia i de les ganes de canviar el món amb alegria i optimisme! la seva trajectòria ha estat meteòrica i els seus concerts, multitudinaris. Parlem dels Txarango!

Una formació amb membres del Ripollès, la Garrotxa, d’Osona i el Berguedà. Són vuit però el nucli dur original, per dir-ho així, el composen l’Alguer Miquel, en Marcel Lázara -el Tito- i el hippi, que és en Sergi Carbonell. El qualificatiu de ‘grup revelació’ podríem dir que es queda curt. El seu primer disc el van regalar a través de la xarxa el 16 de febrer i en qüestió de mesos acumula desenes de milers de descàrregues. Tenen més de 22.500 seguidors al facebook i gairebé 13 MIL al twitter. Festius i entusiastes, en aquest primer treball ens conviden a enrolar-nos al circ i a fer un llarg viatge. Un viatge -el seu- que va començar fa 6 anys al barri Gòtic de Barcelona. El desembre del 2010, només amb dues cançons enregistrades, van començar la primera gira com a Txarango, batejada com a Welcome to Clownia, el seu món d’utopia. La gira actual els ha portat a recórrer tot Catalunya. També han estat al País Valencià i fins i tot a França i a Bèlgica. Ara tenen a l’agenda diverses actuacions a Andalusia, el País Basc, Santander i Galícia. Com diuen ells mateixos, caravana que no para!

Si voleu escoltar l’entrevista aquí la teniu.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes