Àngel Casas va néixer el 17 d’abril de 1946 al barri de Sants de Barcelona. És un històric del periodisme però també de la crítica musical. Tant és així que al 1972 edita el llibre “45 revoluciones en España”, un anàlisi sociològic i musical de la dècada dels 60. Els seus inicis els trobem a Radio Juventud, el correo catalán o nuevo fotogramas. Passa a Radio Barcelona el 1972 i aquell any ja recull un premi Ondas per l’exitós programa musical Trotadiscos. L’any 77 debuta a televisió espanyola com a guionista i copresentador del programa musical Popgrama, fins que el 1980 dirigeix i presenta Musical Express a televisió Espanyola A partir de 1983 molts catalans comencen a posar-li un 2 cognom, se’l comença a conèixer com a Angel Casas Show degut a l’èxit d’aquest mític programa de tv3 amb qui guanya un Ondas i una Antena d’or. Els anys 90 continuen els exits televisius ara a televisió espanyola amb programes com “Un dia es un dia”, “tal cual”, “los unos y los otros” o “esto es lo que hay”. Els anys 2000 l’Àngel torna a tv3 amb el talk show “temps era temps” després amb el programa”Totes aquelles cançons” o al circuit català amb “senyores i senyors”. L’Angel Casas també té una faceta no tan coneguda, la d’escriure i ja porta dues novel·les. Des de setembre de 2008 l’Àngel Casas és el director de Barcelona TV. I per cert, no es diu Show, avui ens ha acompanyat l’Àngel Casas i, Mas.

Aquí teniu l’àudio de l’entrevista per si la voleu escoltar.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

    Etiquetes