picoUn programa amb uns ingredients de primera qualitat: ganes d’aprendre, curiositat i entreteniment. Tot formulat amb un llenguatge planer on no hi faltarà sentit de l’humor, il·lusió, compromís amb l’oient i entusiasme. Un espai optimista, teràpia pura contra la preocupació, que facilitarà les eines necessàries per augmentar la il·lusió per les coses.

3 comentaris Pico.cat, de dilluns a divendres de 10h a 13h”

 1. Bona tarda nois. Aquest migdia he escoltat la noticia de l’exposició de la Marta Ballvé a Granollers. El nom de la galeria és el nom de Déu en francés, com molt bé ha insinuat en Picó. No és un temps verbal de Dir. Si necessiteu qualsevol altra informació no dubteu en trucar-me. Pitu Gómez Canals, director de la galeria Dieu, moviment creatiu. Una abraçada. 687 559 447.

 2. Carme Ros Quiles says:

  Hola,
  Us escolto cada día i m’encanteu. Us voldría donar a coneixer un nou CD “Oxitocina” de Guillem Roma. (EL van presentar ahir al Music Hall de Barcelona)
  Us paso dos dels seus links perque el sentíu:

  http://www.guillemroma.com/

  http://www.facebook.com/guillemromamusic

  Tan el primer CD com aquest están fets “artesanalment” amb la colaboració de un munt de gent que creu firmement en el seu treball L’estil és molt ric musicalment i les lletres transmeten molts sentiments.
  Guillem és de Cantonigros i la resta de músics són catalans, sobre tot de Vic. Els han fet algunes entrevistes a premsa. Si poguesiu escoltar-los… i si us agraden (estic convençuda que sí) convidar al cantant al vostre programa …
  Farieu molt feliç a una senyora que us escolta cada día.
  Gaire bé no conec al Guillem Roma però us dic que és una persona que val la pena coneixer.
  La música és un llenguatge universal que uneix i penso que si trobem una petita perla l’hem de compartir. Gracies pel vostre temps i segur que si tafanejeu les seves cançosn descubrireu un món sonor molt interesant. Salutacions cordials, Carmen Ros

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

@picoenxarxa

  Etiquetes