Oriol Aguilà i Albert Galceran

Oriol Aguilà i Albert Galceran

L’arribada de l’estiu, pels amants de la música, és sinònim a traslladar-se fins a l’Alt Empordà on, un any més, podrem gaudir d’un dels més exquisits festivals d’estiu, el Festival Internacional Castell de Peralada. És per això que aquesta setmana conversem amb el Sr Oriol Aguilà, director del festival que ha esdevingut, per mèrtis propis, tota una institució musical al nostre país, i un referent internacional pel que fa als festivals d’estiu.

Diversos són els al·licients de la programació d’aquest estiu, com un Rèquiem de Verdi dedicat a la Sra Carme Mateu, la que va ser l’ànima i impulsora del festival; el debut d’Oriol Broggi com a director d’òpera amb La flauta màgica de Mozart, a més de la presència de noms de la lírica tan notables com Javier Camarena, Jonas Kaufmann, Plácido Domingo o Ermonela Jaho.

També hi haurà forta presència de talent català amb intèrprets com Xavier Sabata, Josep-Ramon Olivé o Josep Bros, que celebrarà el 25è aniversari del seu debut en aquest festival d’estiu, que pràcticament coincideix els seus 25 anys del seu debut al Gran Teatre del Liceu cantant Anna Bolena al costat d’Edita Gruberová.

G. F. Händel serà un altre dels fils conductors d’aquesta edició 2018 del Festival Internacional Castell de Peralada, amb fins a quatre iniciatives amb el protagonisme de la música del compositor alemany.

Per tot plegat, i molt més, aquesta setmana rebem al Sr Oriol Aguilà a l’estudi dels Moments d’òpera:

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *