Luciano Pavarotti

El 6 de setembre de 2007 es va apagar la veu d’un dels més grans tenors de tota la història, Luciano Pavarotti. 10 anys després volem recordar la seva biografia i escoltar algunes de les seves més cèlebres gravacions.

Pavarotti ser un dels tenors més importants de la història, un dels cantants contemporanis més famosos, tant al món de la òpera com en altres múltiples gèneres musicals. Molt conegut pels seus concerts televisats i com un de Els Tres Tenors, al costat de Plácido Domingo i Josep Carreras.

Al costat de la soprano australiana Joan Suherland, i del director Richard Bonynge van protagonitzar grans actuacions i, afortunadament, un gran nombre de gravacions.

Els Moments d’òpera d’aquesta setmana els dediquem a Luciano Pavarotti.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *