Oriol Aguilà i Albert Galceran

Oriol Aguilà i Albert Galceran

L’estiu clàssic a Catalunya té un nom: Festival Internacional Castell de Peralada, que enguany presenta un bon nombre de propostes líriques que hem volgut desgranar. Per això rebem a l’estudi al Sr. Oriol Aguilà, Director del Festival, i responsable d’aquestes cites estivals que esdevenen una referència al país.

Amb una programació especialment centrada en la lírica i les veus, en el programa repassem propostes com la producció de Madama Butterfly (G. Puccini), a més dels concerts i recitals de noms com Iréne Theorin (interpretant les Quatre últimes cançons de R. Strauss), el debut de l’OSVA dirigida per Pedro Pardo i amb la soprano Ainhoa Arteta, Julia Lezhneva, Pretty Yende, Gregory Kunde, entre d’altres. Si voleu conèixer tots els detalls, no us perdeu els Moments d’òpera d’aquesta setmana:

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *