Oriol Aguilà i Albert Galceran als estudis de La Xarxa

Oriol Aguilà i Albert Galceran als estudis de La Xarxa

En el nostre país, quan arriba l’estiu apareixen un seguit de festivals que majoritàriament tenen la música com a plat principal, però n’hi ha només un que ha fet de la lírica el seu argument primordial. Enguany arriba a la seva trentena edició, i ho fa amb una salut de ferro i amb propostes que defineixen el seu ADN, aquesta setmana les repassem, i ho farem de la mà del seu director, bon amic del programa, l’Oriol Aguilà.

Avui ens endinsem en la 30a edició del Festival Internacional Castell de Peralada, en un programa especial amb un repàs al bo i millor de la temporada lírica estival, alhora que amb la complicitat d’una de les veus joves catalanes que més ens agraden, la de la soprano Sara Blanch que enguany és l’artista resident del festival.

Tot plegat en poc més de 50 minuts de ràdio dedicats a descobrir Moments d’òpera.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *