Diana Damrau

Diana Damrau

Diana Damrau és una soprano lleugera (o lírico-lleugera) nascuda a Günzburg (Alemanya), el 31 de maig de 1971. Només amb dotze anys, quan veu la versió cinematogràfica de “La Traviata” de Verdi signada per Franco Zeffirelli, decideix que la seva vida la dedicarà al cant.

I així va ser, ja que amb 15 anys fa la seva primera aparició pública com a cantant, en el musical “My fair lady”. Un cop acaba els seus estudis de secundària, decideix seguir el camí de la música i entra a l’escola superior de música de Wurzburg, i l’any 1995 els acaba amb honors.

Des d’aleshores la seva ha estat una carrera meteòrica, ja que ha cantat als principals teatres d’òpera del món presentant papers com “La reina de la nit” de “La Flauta Màgica” (Mozart), “Zerbinetta” d'”Adriane auf Naxos (R. Strauss) o, més recentment, “Violeta” de “La Traviata” (Verdi).

El proper 3 de juny protagonitzarà un recital al Gran Teatre del Liceu, pel que ha exhaurit totalment totes les entrades, motiu pel qual li dediquem el programa de la setmana.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *