Joyce DiDonato

Joyce DiDonato

Nascuda al febrer de 1969 a Kansas, als Estats Units, Joyce DiDonato és una celebrada mezzosoprano de colloratura, especialment coneguda per les seves interpretacions de Rossini, però també Mozart i Händel, però sense oblidar-nos de rols que li han donat presència internacional.

Us proposem un recorregut per la biografia de DiDonato, una carrera que encara està en plena efervescència, però que ens permetrà entendre què l’ha portat a ser una de les veus més aplaudides del món.

I aquesta setmana li dediquem el programa per la doble presència que té a Catalunya: coprotagonista de l’òpera I Capuleti e i Montecchi de Bellini, al costat de la soprano Patrizia Ciofi, i pel recital que el proper 27 de maig oferirà al Gran Teatre del Liceu. Doble motiu per gaudir d’aquesta fantàstica intèrpret.

Descobreix a Joyce DiDonato a través dels Moments d’òpera d’aquesta setmana:

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *