Josep Buforn, Albert Galceran i Sara Blanch

Josep Buforn, Albert Galceran i Sara Blanch

El mític restaurant barceloní 7 portes organitza mensualment, des de fa 4 temporades, els coneguts com a Sopars lírics; una iniciativa que casa la veu de joves talents de la lírica amb la tradicional gastronomia catalana. Així aquesta iniciativa permet a joves talents de la lírica donar a conèixer el seu instrument, alhora que els permet agafar experiència en el món dels recitals.

Aquesta setmana convidem als Moments d’òpera a una de les partiticipants, la soprano Sara Blanch recent guanyadora del 4t Premi al Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas; però també rebem al pianista Josep Buforn i a Jordi Maddaleno, codirector artístic de la iniciativa juntament a Roger Alier.

A més, recordarem el centenari de la mort del compositor lleidetà Enric Granados.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *