<iframe src="http://programes.laxarxa.com/audio/108031/embed" name="iframe_audio" width="400" height="70" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Helena Mora, Presidenta de la Fundació Victoria de los Ángeles

El 17 de març de 1951 una jove cantant catalana debutava a un dels temples de la lírica més importants del món: la Metropolitan Opera House de Nova York. Aleshores ella no sabia que la seva acabaria sent una de les veus més importants de la lírica de la història, i que el seu llegat s’allargaria molt més enllà de la seva pròpia vida.

Aquesta veu era la de la soprano Victoria de los Ángeles, i amb motiu del 65è aniversari d’aquesta efemèride volem conèixer la part més íntima de la cantant catalana. És per això que hem convidat als Moments d’òpera a Helena Mora, Presidenta de la Fundació Victoria de los Ángeles que, a més, va tenir una relació personal molt propera a la soprano.

Amb Mora repassem la trajectòria professional de la cantant, les llums i les ombres, i analitzem el reconeixement de Victoria de los Ángeles en els principals teatres que la van veure cantar.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *