Albert Galceran

Albert Galceran

Sembla que va ser ahir, i ja portem 44 capítols a les espatlles. Arriba l’agost, i amb l’agost l’aturada per les vacances, un parèntesi necessari per recuperar energies, recopilar força música, noves històries, i així tornar al setembre amb ganes de proposar-vos nous Moments d’òpera.

Aquesta setmana mirarem enrera, i ho farem amb un programa especial que pretén ser un resum d’alguns dels moments més bells que l’òpera ens ha donat en aquests 44 capítols ja emesos a l’antena de la vostra emissora local.

El proper 8 de setembre tornarem, i ho farem amb la mateixa voluntat: la de seguir resseguint les històries que ens plantegen les composicions líriques de de setembre a juliol siguin notícia al nostre país. Però mentre no arriba el mes de setembre recordeu que teniu tot el catàleg de programes ja emesos a la secció de ràdio a la carta, alhora podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic del programa (opera@laxarxa.com).

Gràcies una temporada més, i bon estiu!!

Albert Galceran

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *